Rob geïrriteerd vanwege nieuwe taakverdeling. ~ Utopia Gekte

11/11/2015

Rob geïrriteerd vanwege nieuwe taakverdeling.

De Utopia markt.

De kaartverkoop voor de markt loopt nog altijd niet zo goed. Dit terwijl de markt normaal gesproken de broodnodige financiële injectie voor de Utopianen is. Op allerlei manieren proberen Bjorn, Rowena en Ivan dan ook om alles in goede banen te leiden. Dat dit niet altijd even goed gaat is duidelijk geworden door de nieuwe taakverdeling. Om een statement te maken hebben de organisatoren alles flink veranderd qua taakverdeling. Zo staan zij zelf in Le luifel en is de rest van de bewoners ook een andere taak toegewezen. Zowel Gina als Rob maken zich daar zorgen om. Vooral Rob is behoorlijk geïrriteerd door het nieuwe rooster. Gina wilde graag zelf Le Luifel doen tijdens de markt van aanstaande zondag omdat ze er geen nieuwe mensen in wil zetten. Rob waarschuwt Bjorn dan ook voor de nadelen die er aan vastzitten: drie dagen lang friet snijden! Volgens Bjorn geen probleem, want zo druk gaat het toch niet worden. Wel maakt hij meerdere malen zijn excuses voor deze rigoureuze verandering in de roulatie van de bewoners.

Al met al is het even afwachten tot zondag om te zien hoe dit uitpakt. Aan de vele verschillende soorten standhouders zal het in ieder geval niet liggen. Er is variatie genoeg wat de markt aantrekkelijk maakt om te bezoeken. En kaarten kosten slechts 5€ per persoon op de webshop van de bewoners. Voor de verandering is er een keer een overzicht geplaatst van de standhouders die er bij zijn tijdens de aanstaande Utopia markt. Is dit gevarieerd genoeg om veel bezoekers te trekken? Of zou Utopia samen met de bewoners sowieso al aantrekkelijk genoeg moeten zijn voor een bezoekje?

Organo Gold - Gezonde Thee & Koffie
Toko2Drive - Indonesisch eten
Food truck: Luikse suiker wafels - Suikerwafels
Atelier Wen -  Kunst
Horloge Centrum Apeldoorn - Horloges
Online-merkkleding - Fashion
Home and……( trendy4me ) -  Handgemaakte sieraden
Atelier Marlinda-  Ondergoed
Secondhand shop Haarlem - Tweedehands kleding en schoenen
Wellness Wofosi -  Stoelmassage
De Theeheks Tekenaar - Tekenaar
Answear Graan kruik
La Palmerie Fashion - Tassen, sjaal, thee
MMD - Sierspiegels
Guapas Mode - Herenkleding
Amusement en attractiebedrijf Hiele van Rijssen -  Poffertjes
Tippy Blue - Honden Snacks
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.