Post voor Bjorn en Ivan. ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Post voor Bjorn en Ivan.

Goedemorgen Utopia.

Een nieuwe dag, een nieuwe ronde en nieuwe kansen. Dag 693 van het Utopia experiment is een feit. Het is al half negen wanneer de eerste bewoners wakker worden. Ivan wekt Naomi om samen de koeien te gaan doen. En al snel zien we haar gezellig een stukje fietsen met Cees in bed. Ook Stefanie zien we uit bed komen en Mark zit al snel achter de desktop. Uiteindelijk zien we Naomi samen met Stefanie naar de stallen toe lopen. Ivan zal wellicht andere dingen aan zijn hoofd hebben want vanavond heeft hij de dance battle samen met Bas. Een spannende dag dus, want wie gaat er winnen?!

Iets over negenen zien we GabriĆ«lle bij de brievenbus staan. Daar haalt ze post uit voor Ivan en Bjorn. Waar Ivan weinig interesse in zijn post lijkt te hebben zien we Bjorn al direct alles doorlezen in de woonkamer. Na een sigaret besluit ook Ivan zijn post te lezen. Het eerste wat we hem enthousiast horen roepen is dat oud Utopia bewoner Joey is gaan samenwonen met iemand. LauraB schrijft dat GabriĆ«lle er lekker uitziet en dat Naomi het ook goed doet.  Het lijkt er op dat Joey en LauraB nog altijd heel gelukkig zijn samen, dus dat is prachtig nieuws op deze ijzige dinsdagmorgen.

Nicole zit bovenop de post van Ivan en lijkt het allemaal nog eerder en sneller te lezen dan Ivan zelf. Zelden zien we zo'n nieuwsgierige blik op de post van een ander. Naast post van oud bewoners heeft Ivan ook post van zijn familie. En foto's. Heel veel foto's zelfs en dat doet Ivan veel goed.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.