Ook Guus Meeuwis mailt Bjorn?! ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Ook Guus Meeuwis mailt Bjorn?!

En een centraal.

Gabriëlle schrikt zich een hoedje wanneer ze samen met Mark achter de desktop zit. ''Wajooo. Wajoooo. Bjoooorn?! Kan je even komen?! Wat is dit'', vraagt ze zichzelf af. Het duurt niet lang tot Bjorn op komt draven en beseft wat er aan de hand is. Ook Guus Meeuwis of zijn management heeft een mail gestuurd naar de Live in de loods zanger. Veel bewoners komen snel even spieken en ook Naomi vind het hilarisch. Bjorn zelf kan er ook wel de humor van inzien en grapt dat ze hem nu opeens allemaal kunnen vinden. ''Ik verzamel ze allemaal. Ik moet er nu nog één hebben van Racoon en Xander de Buisonjé. Die heb ik ook niet niet. Acda & de Munnik heb ik ook een paar keer gezongen dus die zou ik ook nog kunnen krijgen''.

Enfin, ook de nummers van Guus Meeuwis mogen niet meer zomaar worden gezongen in de loods. Bjorn heeft de rechten niet dus hij zal iets anders moeten verzinnen. Het is wel vreemd dat deze mailtjes na bijna 2 jaar Utopia en veel muziek opeens binnen komen. Maar ach, alles kan in Utopia. Snel door met het centraal dan maar, want ook die hebben we weer vandaag. De belangrijkste punten zetten we voor je op een rij:

- Morgen voeren de bewoners weer actie voor Mama Cash. Iemand heeft 300 euro gedoneerd.
- Het hele centraal gaat in feite over evenementen, nieuwe ideeën en het trekken van bezoekers naar bijvoorbeeld de markt. Alle evenementen zijn te vinden in de webshop van de bewoners.
- Vanavond is er een dance battle tussen Ivan en Bas. Deze zal beginnen rond 19:00 en de bewoners gaan een kleine tribune maken voor de toeschouwers.
- Zoals je wellicht al wist is er contact tussen de Utopianen en de vluchtelingen om de hoek. Binnenkort komen zij weer op bezoek en gaan ze samen met de bewoners bijvoorbeeld meubels maken.
- Alle matrassen van de bewoners vinden geen nieuwe eigenaar, zelfs niet gratis en voor niks. De matrassen zijn simpelweg te vies.
- Ivan is niet tevreden met de ontwikkelingen rondom het basisloon. Sterker nog, de ontwikkelingen staan een beetje stil volgens hem. Er is een lange discussie gaande over of ze er mee door moeten gaan. Uiteindelijk lijkt iedereen het er wel over eens te zijn dat ze niet anders kunnen dan gewoon doorgaan. En Mark is positief vanwege de maand december die er aan zit te komen. Volgens hem kunnen ze veel geld verdienen dus alles lijkt een sprookjesachtig einde te krijgen.
- Het hele rechten verhaal rondom de nummers die Bjorn zingt is niet waar, dit is allemaal een grap van Rob. Zowel Mr. Probz als Guus Meeuwis hebben Bjorn geen mail gestuurd. 
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.