Nieuwe kalkoentjes en Wim levert zijn werk af. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

Nieuwe kalkoentjes en Wim levert zijn werk af.

Cees weer boos.

Bas wacht al de hele dag vol smart op zijn kalkoentjes. Wanneer er mensen door de poort komen lopen hopen we dan ook voor hem dat zijn kalkoentjes eindelijk komen. Helaas voor Bas komen ze ergens anders voor. Namelijk de meubels die Wim met eigen handen in elkaar heeft gezet. Er worden snel nog even wat extra schroeven in gezet en daarna worden de meubels ingeladen. Deze klus heeft bouwer Wim weer mooi geklaard. Ivan heeft netjes geholpen met het inladen van de meubels.

In de loods is op dat moment het eten al klaar. Daar zal Wim wel iets minder blij mee zijn, want hij is normaal gesproken de eerste die de pan zowat in duikt. :-) Ook Bas zal nog even moeten wachten op het avondeten want de kalkoentjes worden eindelijk gebracht. Het zijn er 4 van 7 weken oud, allemaal vrouwtjes, waar ze er 2 van mogen uitkiezen.. Met de gewonde kip gaat ook goed, op 3 november mag de spalk er weer af. Bas laat weten al namen voor de kalkoentjes te hebben en op dat moment komt er een streamlock.

Tussen alle vreugde door is Cees weer ergens boos over. Hij heeft speciaal voor de groep gekookt én speciaal een aardappel erbij gekookt. En dan eet ''niemand'' het... ''Zitten ze aan de macaroni die nog over was'', klaagt Cees.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.