Nicole stoort zich aan brief van Joey en LauraB ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Nicole stoort zich aan brief van Joey en LauraB

Alsof ze het expres doen

Deze middag rond half twee zien we opeens weer wat spanning in de loods. Er was net al een woordenwisseling aan tafel tussen onder andere Ivan en Nicole zoals te lezen is in onze vorige blog. Maar daarna is er nog veel meer gebeurd. Kort daarna zien we Ivan en Nicole namelijk samen in gesprek. Nicole laat weten dat de brief die Ivan van Joey en LauraB heeft ontvangen haar stoorde. Ze heeft een kloof met de twee oud Utopianen en dat alleen omdat ze iets met Ivan had in die tijd. Althans zo denkt zij er over. Ze vind het gewoon vervelend en het stoort haar. ''Gewoon alsof ik f*cking niet besta of zo''. Ivan geeft aan niet te weten wat hij er op moet zeggen. Hij denkt dat het misschien komt omdat hij ze langer kent en geeft aan dat ze enkel en alleen een brief sturen om te laten weten dat alles goed gaat.

Volgens Ivan hebben Joey en LauraB gezien dat het niet zo goed met hem gaat omdat hij een paar keer geroepen heeft dat hij naar huis gaat en er geen zin meer in heeft. Als ze zien dat het niet goed met hem gaat zouden ze hem een hart onder de riem steken. Toch vind Nicole het gewoon lullig ook al zou ze er volgens Ivan niet teveel achter moet zoeken. Het heeft er volgens hem niks mee te maken. Hij kreeg een brief omdat hij een bepaalde band met ze heeft. Toch geeft Nicole nogmaals aan dat het haar stoort want er kan wel wat over Gabriƫlle en Naomi gezegd worden. ''Alsof ik f*cking hier niet zwangerschapstesten bij de poort heb lopen halen''. Als Nicole aan geeft het idee te hebben dat ze het expres doen vraagt Ivan zich af waarom ze zich alles zo persoonlijk aantrekt. ''Ik word er niet goed van. Echt niet goed van. Je trekt je alles zo persoonlijk aan''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.