Nicole raakt in een negatief spiraaltje. ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Nicole raakt in een negatief spiraaltje.

Ivans nieuwe kapsel.

Gabriëlle, Nicole en Rob zijn lange tijd in gesprek op de vide kort nadat Nicole lang met Ivan heeft gesproken. Het gesprek springt van het ene naar het andere onderwerp en vooral Nicole is aan het woord. Zo is ze bijvoorbeeld van mening dat je beter 100x teveel kan zeggen waar je mee zit dan één keer te weinig. Ook komt haar onzekerheid weer naar boven wanneer ze praat over doelen die ze heeft maar vervolgens nooit uitvoert. Ze vertelt ongeveer hetzelfde als dat ze net al aan Ivan vertelde: ''Die kleine 'doeletjes' die ik mijzelf dan stel. Twee weken lang ga ik 's avonds naar bed, sta ik op tijd op, ga ik sporten en wil ik het cordwood leeghalen. Ik doe het gewoon niet. Ik word niet goed hier. Omdat ik daar onzeker van word zijn alle andere dingen die hier gebeuren... Dat trek ik mij zo gigantisch persoonlijk aan. En dan loop ik hier rond met een rotgevoel. Dat voel je je een beetje onbestemd en raak ik in een negatief spiraaltje''.

Er is veel begrip vanuit Robs kant en ook advies: ''Je moet het jezelf niet zo moeilijk maken. Iedereen heeft daar last van''.

Nicole besluit om te gaan roken dus we krijgen andere bewoners in beeld. Naomi vraagt aan Stefanie hoe het met haar gaat. Ze zit er een beetje bedroefd bij. ''Ik zit gewoon met mijn rug en mijn schouders. Het kraakt aan alle kanten'', zegt Stefanie. Ze voelt zich bezwaard om Rob de masseur om hulp te vragen. Wat Naomi betreft zou ze dat gewoon moeten doen. Op de achtergrond horen we plots luid applaus en gejuich. Het blijkt vanwege Ivan zijn metamorfose te zijn. Hij heeft een tijd bij Gina in de kappersstoel gezeten en het resultaat is... Verrassend! Kijk en oordeel zelf bij foto 2. Het zal vast tijdelijk zijn. :-)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.