Nicole noemt danslerares een snol. ~ Utopia Gekte

11/13/2015

Nicole noemt danslerares een snol.

O jee....

Het leek de danslerares een uitstekend idee om de dansles vandaag buiten in het zonnetje voort te zetten. Op zich geen slecht plan zou je denken, behalve dat Nicole dan ook alles kan zien. En dat ze zichzelf flink laat kennen is goed duidelijk wanneer ze de danslerares voor snol uitmaakt. Wim staat er bij en kan daar wel om lachen. De danslerares zelf heeft het niet gehoord, maar de kans is vrij groot dat ze dit te weten komt als ze straks online het een en ander terug gaat lezen. Ivan zelf durft de danslerares ondertussen niet op de bil te slaan tijdens het oefenen buiten. Dat maakt volgens de danslerares niks uit want ze 'weet heus wel wat er speelt'. Zelf horen dat Nicole de danslerares voor snol uitmaakt? Dit is de link naar de desbetreffende video die al snel over het internet circuleert.

Eerder vandaag had Nicole al voor Ivan besloten dat hij het dansen niet leuk vind. Ze voelde naar eigen zeggen plaatsvervangende schaamte en had meer van de dans verwacht na zoveel uren oefenen. Ivan zelf liet net al aan Stephanie weten dat de lerares voor veel gedoe zorgt binnen zijn relatie met Nicole. Toen danslerares Stephanie Klaver vroeg of dat echt zo is gaf hij maar aan dat het een grapje was. ''Anders zou er iets niet goed zitten in je relatie. Dit is mijn werk''.

3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.