Nicole is inderdaad jaloers. ~ Utopia Gekte

11/05/2015

Nicole is inderdaad jaloers.

Nieuws oud bewoners.

In de slaapkamer ligt Nicole op bed met haar berenslofjes aan. Gabriëlle hangt allerlei foto's van haar familie aan de muur. Het onderwerp van gesprek is de dans die Ivan en Bas gaan uitvoeren. Nicole vraagt zichzelf af of ze zich niet aan loopt te stellen vanwege de uitdagende dans. ''Nee, ik snap je'', laat Gabriëlle geruststellend weten. Nicole heeft het Ivan laten weten dat ze er mee zit. En nu is de zet aan hem om er wel of niet iets mee te doen. Vastpakken of niet? Daar moeten nieuwe afspraken over worden gemaakt vinden beide dames. Want als Ivan een danseres mag vastpakken, dan moet hij Nicole ook mogen vastpakken. ''Pziez'', zeggen beide dames meerdere keren.

Alle mannen zijn buiten druk bezig met tuinieren. Morgen zouden alle beplante tuinen namelijk al klaar moeten zijn. Gina en Naomi zitten samen achter de desktop. Verder is er op dit moment niks meer te melden over het leven binnen het paradijs. Behalve dat we Mark hebben horen praten over beleggen met geld. Hoe dat precies zit krijgen we vast nog te horen. Zullen we eens gek doen en een rondje maken langs de Facebook pagina's van oud Utopia bewoners? Ja, komt voor de bakker!

Nu we het toch over Bakker hebben beginnen we maar meteen met Billy. Zij heeft een nieuwe vlam gevonden! Zij en oud Utopiaan Ruud zijn al een hele tijd uit elkaar. En over Ruud Zwaan gesproken... Hij plaatst niet alleen een sexy foto van zichzelf op Facebook. Nee nee, we hebben mega groot breaking news gemist! In januari komt hij met een eigen programma. Op televisie op Youtube? Geen idee. Maar het programma komt er en daar werkt hij de komende 2 maanden aan.

En Isabella dan? Over haar hebben we vrij recent nog geschreven omdat ze een nieuwe single heeft uitgebracht. Nou, dat gaat super goed want ze staat al op nummer 2 in de iTunes lijst. Een uur geleden plaatst ze op Facebook dat ze een gratis optreden gaat geven wanneer ze op nummer 1 komt. Daarvoor moet ze Adele nog even van de troon stoten. Justin Bieber is ze al voorbij gegaan, die Canadese superster staat nu op plaats 3 en 4.

Emil Sitoci zien we nog altijd druk bezig zijn met worstelen. Deze maand heeft hij 3 wedstrijden in ons buurland Duitsland. De twee Laura's hebben elkaar 24 oktober nog gezien en dronken gezellig een borreltje. Met de nadruk op gezellig, want daar stond LauraB natuurlijk om bekend. Laura zonder B is nog altijd druk met haar eigen merchandise en tussendoor plaatst ze oude kiekjes van Utopia 1.0 op haar pagina.

Colinda heeft ook niet stil gezeten, zij heeft namelijk een heerlijke tijd gehad in het verre Suriname. Vele foto's en video's zijn op haar Facebook pagina te bekijken. Ook heeft zij samen met Ron en Wilco een nieuwe stichting opgezet: Friends4Hope. Utopiaan van het jaar 2014, Giorgio Verweij, heeft afgelopen zondag een leuk feessie gehad.

Reageer gezellig mee op onze berichten, je mening is van harte welkom! En een accountje aanmaken is zo gepiept. :) Ook kan je je aansluiten bij onze groep op Facebook met meer dan 15.000 andere Utopia fans. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste Utopia nieuws.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.