Nicole is flink overstuur en stormt huilend naar buiten ~ Utopia Gekte

11/14/2015

Nicole is flink overstuur en stormt huilend naar buiten

''Die vieze smerige arrogante rot bek''

Na de ruzie tussen Nicole en Ivan zien we Nicole overstuur en huilend naar buiten stormen. ''Die vieze smerige arrogante rot bek'', horen we haar roepen. ''Laat het lekker. Je legt het bij jezelf neer en dat moet je niet doen'', reageert een vrouwelijke bezoekster die met Nicole mee naar buiten is gelopen. ''Hij loopt in mijn gezicht te schreeuwen, dat moet hij niet doen. [...] Omdat ik vraag wat is er aan de hand. Waarom geef je Gabs zo'n rot gevoel'', legt Nicole uit als de dame vraagt waarom Ivan dan in haar gezicht schreeuwde. Volgens de dame kan Ivan hier niks aan doen. ''Dit is zijn cultuur, ik begrijp hem heel goed''. Maar Nicole wijst haar er op dat hij volgende week ook met een danseres staat te dansen. ''Dat vind ik ook niet cool en doet hij ook''. De dame vind het vooral zonde voor Nicole om haar avond te laten verzieken door hem en Nicole laat weten met Ivan te willen praten, maar dat wil hij niet. ''Niet vanavond''', reageert de bezoekster, maar dat interesseert Nicole ''geen fuck''. De bezoekster wijst Nicole er op dat ze nu zou moeten genieten. Ze vind dat Nicole gelijk heeft wat betreft het dansen maar Nicole voelt zich nu verdrietig en boos en dat is volgens de dame niet nodig. ''Is wel nodig'', zegt Nicole. Ze wil praten en hij niet.

''Hij kan er niks aan doen. Hij weet niet beter. Dat is zijn wereldje hoe hij is opgegroeid, maar met het dansgebeuren heb je wel een punt'', laat de dame weten. Nicole vertelt vervolgens dat ze zich er al een week beroerd over voelt. ''Het is het niet waard. Zo'n avond moet je niet laten verpesten door dit'', reageert de dame. ''Hij moet dit met Gabs oplossen en niet jij. Zonde van de ruzie. Dat is niet nodig''. Nicole vertelt dat Gabriëlle ook naar haar toe kwam. Nicole heeft hier gewoon geen zin in en dat snapt de bezoekster helemaal. ''Wat hij niet snapt is dat ik me al een week druk loop te maken om dat gedoe'', vertelt Nicole verder. Tussendoor komt ook Stefanie de bosjes inlopen om Nicole te troosten en te vragen wat er is. ''Niks. Ivan is gewoon, being an asshole. [...] Ik weet niet hoor, maar hij heeft een vriendin en Gabs is vrijgezel'', laat Nicole weten. ''Zij kan zich laten gaan'', vult de bezoekster aan. Er volgt een mega streamlock waardoor we een hoop missen. Als we weer beeld hebben zien we dat Ivan ondertussen gewoon doorgaat met het feest, met een lach op zijn gezicht alsof er niks gebeurd is. Zo haalt hij jassen voor mensen die al vertrekken.

''Gabs weet echt wel wat ze doet. Haar grenzen'', laat de bezoekster aan Nicole weten en Nicole laat weten waarom ze er zo boos over is. Omdat hij het één afkeurt omdat het een ander aan gaat en het ander goedkeurt omdat het hem zelf aan gaat. ''Ik heb wel boze zussen aan het hek staan of brieven van mijn moeder. Daar heb ik geen zin in. [...] Ondanks dat ik hier al weken een rotgevoel over heb heb ik het geprobeerd los te laten. Ik vind het gemeen. Misselijk. Als ik het zou doen zou het een dik probleem zijn''. Nicole wil er over praten, maar hij gunt haar die ruimte niet en dan raakt ze gefrustreerd, verdrietig en boos. ''En dan is dit zo'n gigantische rot plek''. Volgens de bezoekster lossen ze het nog wel samen op en volgens Nicole komt het ook zeker wel weer goed, maar Nicole is van mening dat ze niet alles over haar kant hoeft te laten gaan. ''Je zal Ivan nooit kunnen veranderen'', reageert de bezoekster. ''Maar hij haar ook niet'', vult Stefanie aan. Volgens Nicole weet Ivan ook dat zij hem op het dansen kan pakken en daarom wil hij volgens haar nu niet met haar praten. Als Nicole zegt dat ze zich al een week ''focking kut en onzeker'' voelt over die dans volgt er een streamlock. ''Het is zonde om hierdoor je humeur te laten beïnvloeden. Probeer er toch boven te staan, hoe moeilijk het ook is''. horen we de bezoekster zeggen als we weer beeld hebben. Maar volgens Nicole is het op een gegeven moment genoeg is genoeg. ''Vanavond gaan jullie praten en dan komen jullie er wel of niet uit'', laat de dame weten als ze weer naar binnen lopen.

Nicole zien we niet veel later weer met Gabriëlle praten. ''Het gaat mij er om dat hij het ene goedkeurt en het andere niet. Hij vind het wel goed dat hij zelf met een danseres staat terwijl hij een vriendin heeft...'', legt Nicole uit.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.