Nicole heeft het idee dat het nutteloos is ~ Utopia Gekte

11/25/2015

Nicole heeft het idee dat het nutteloos is

''Waarom doen we het dan?''

We schreven net al over wat er allemaal gebeurd is, maar er is nog meer om te vermelden. Net schreven we bijvoorbeeld dat Stefanie op de bank heeft liggen slapen en daardoor lang niet heeft zitten naaien, en dat Nicole ook besloot om maar even een dutje te doen. Maar om kwart over negen is Stefanie weer wakker en zien we haar ook weer netjes mee doen. Rob is op dat moment druk aan het bellen in het kantoortje en Bas en Ivan zitten elk achter een computer. Bjorn doet op dat moment iets minder en zit rustig te kletsen op de bank als hij vertelt dat hij een fout heeft gemaakt. Gister hebben ze gezongen voor een vriendin van hem, maar wat blijkt nou. Ze was niet gister jarig, maar is vandaag jarig. Er moet dus nog een keer gezongen worden voor Leonie. Om half tien zien we Benjamin patat bakken in Le Luifel. We besluiten hem even in de gaten te houden aangezien de bewoners die aan de actie meedoen vandaag alleen maar rijst mogen eten. Maar het lijkt er op dat Benjamin de patat alleen nog maar aan het voorbakken is voor morgen ochtend. Dan wil Gina samen met alle andere dames namelijk graag al vroeg patat kunnen eten. 

Niet alleen Stefanie heeft daarnet even lekker liggen slapen, maar ook Nicole kan er wat van. Om tien over tien zien we haar nog steeds slapen, maar zo'n vijf minuutjes later is ze opeens wakker en zien we haar rijst bakken in de keuken. Als Nicole klaar is duikt Gina ook de keuken maar even in om net als Nicole wat rijst te bakken. Alles wat ze kan vinden qua kruiden/saus gooit ze er doorheen zodat er toch wat meer smaak aan zit. Het is alleen de vraag of dat wel de bedoeling is. Zodra Gina klaar is loopt ze weer terug naar de bank en merken we op dat de helft gewoon zit te kletsen of zit te eten. Naomi is de enige die we op dat moment nog aan het werk zien. Naomi lijkt het echt serieus te nemen en hebben we de hele dag al druk bezig gezien. Om half elf begint Nicole ook maar weer met naaien al heeft ze het idee dat het nutteloos is. Dat het niet over gaat komen en dat het niet helpt. Ook Gabriëlle, Gina en Stefanie pakken even later de werkzaamheden weer op. Om elf uur zien we Nicole, Gabriëlle, Gina, Naomi en Stefanie dus nog weer druk bezig met naaien. Waar Rowena is weten we niet en Armanda was natuurlijk gestopt zoals in onze vorige blog te lezen was.

Ook niet alle mannen zijn aan het werk. Het schijnt dat Mark op bed ligt te lezen. Benjamin zien we de douche in stappen en op de bank zitten Rob en Wim al weer/nog steeds te niksen. Nicole vraagt of er al een tussenstand is, maar die is er niet volgens Wim. Pas morgen schijnen ze te kunnen zien wat er opgehaald is. ''Waarom doen we het dan?'', vraagt Nicole zichzelf hardop af. ''Zodat je morgen heel veel cijfertjes ziet'', laat Wim weten. Maar dat is natuurlijk nog maar de vraag. Of er gedoneerd is en hoeveel. Stefanie denkt in ieder geval niet dat er veel cijfertjes zullen verschijnen. ''I don't think so''. Laten we dit bericht afsluiten met goed nieuws. Ook Rowena is om tien over elf weer terecht. Ook zij is op dat moment weer druk aan het naaien.Gina besluit haar rijst wat meer smaak te geven.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.