Nicole evalueert het basisloon. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Nicole evalueert het basisloon.

Redelijk tevreden.

Ivan en Nicole nemen even de tijd om het basisloon te bespreken. Hoe gaat het daar mee en hoe gaan de bewoners daar mee om? Nicole laat het volgende weten: Gina spaart het op voor een cursus hairextensions zetten, Stefanie investeert het gedeeltelijk in haar petten en ga zo maar door. Al met al is zij dus tevreden met hoe het basisloon uitpakt. Het gesprek is van korte duur en de twee bewoners lopen alweer naar binnen toe. Nicole is wel tevreden over hoe iedereen er mee om gaat, op een enkeling na. Ze denkt dat het meer creativiteit en ondernemerschap teweeg brengt. Voor wie het nog niet weet: Het basisloon is 600 euro. 400 euro daarvan geef je direct terug aan de samenleving en de overige 200 euro mag je zelf naar wens besteden. Althans, dat is wat ik er van weet.

Bas en Cees zijn met hele andere dingen bezig geweest. Omdat Cees zoveel bezoekers trekt naar zijn herfst foto's heeft Bas iets bedacht. Cees vertelt het sluwe plannetje van Bas aan Armanda bij de koffiemachine. De radio uitzending van Bjorn is namelijk fors minder bekeken/beluisterd dan de herfstfoto's van Cees. Bas hoopt dat dit veranderd door de titel van het bericht te veranderen in de courant. Hij heeft er daarom aan toegevoegd dat Cees is geïnterviewd. Bij wijze van experiment kijken ze of het interview nu vaker wordt beluisterd. Omdat de naam van Cees er in voorkomt. Nou, dat zal vast het geval zijn nu er extra aandacht voor komt hier op Utopia Gekte. Maar of het de 17.000 views van Cees zijn foto's voorbij gaat streven? Wie de uitzending graag hoort kan hier klikken. De titel is inmiddels ook daadwerkelijk aangepast: ''Radio Utopia: uitzending met CEES!!''0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.