Naomi maakt verjaardagsvideo voor Giorgio. ~ Utopia Gekte

11/08/2015

Naomi maakt verjaardagsvideo voor Giorgio.

Hieperdepiep!

Hoera! Utopiaan van het jaar 2014 is vandaag jarig en dat is Naomi natuurlijk niet ontgaan. Tijdens een of andere streamlock hebben ze een video gemaakt voor zijn verjaardag. Deze is geplaatst in de Utopia courant en onderaan dit bericht te bekijken. Alle bewoners gaan een tijdje compleet uit hun dak en zingen vervolgens kort een liedje. Naomi sluit de video af met een persoonlijk berichtje aan Giorgio. ''Gefeliciteerd schatje, ik mis je heel erg en hoop dat je een super leuke dag hebt. Een hele dikke kus van ons''.

Verder gaat de middag gestaag voorbij zonder opmerkelijke gebeurtenissen. Mark was druk bezig met inventariseren wat ze nog nodig hebben. Vooral alcohol is belangrijk, maar Bas vind dat wel een puntje. Ze moeten in het centraal aangeven dat alcohol voor de BV niet meer door de bewoners zelf moet worden opgedronken. Dat gebeurt nu namelijk aan de lopende band waardoor ze er niet eens iets aan verdienen. ''Waarom wel alcohol van de BV en niet tabak'', vraagt Bas zich af. Mark vind het een terechte opmerking en dit probleem gaat worden aangepakt.

Naomi is al de hele middag bezig met het fotograferen van alle bewoners op allerlei manieren. Anderen zijn weer bezig met de merchandise, glossy's en noem het allemaal maar op. Een middag vol bedrijvigheid dus.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.