Naomi is gepikeerd na het centraal. ~ Utopia Gekte

11/17/2015

Naomi is gepikeerd na het centraal.

Bitches vergadering.

Een 'bitches for president' vergadering. Dat is hoe Nicole de nieuwe macht wil gaan vertonen aan de Utopia kijkers. Ze neemt al snel de leiding nadat bekend is geworden dat vrouwen aan de macht zijn de komende 10 dagen. Ze maant iedereen dan ook om zo meteen naar de horeca keuken te gaan zodat alle vrouwelijke bewoners kunnen overleggen hoe ze dit gaan aanpakken en wat ze überhaupt willen aanpakken. De komende 10 dagen komen we er vanzelf wel achter of er daadwerkelijk veel gaat veranderen door deze verschuiving.

Een ander dingetje ontstond aan het einde van het centraal en liep bijna uit de hand vlak na het centraal. Toen alle dames op de tafel stonden en de groep aan het praten was over de ''overdracht van de macht'' kreeg Naomi het woord niet. Daardoor schreeuwde ze een aantal keren dat ze iets wilde zeggen, maar de mannen waren in een melige bui en maakten constant grappen. Ook het 'getetter' van Naomi werd bespot. En dat is precies waarom Naomi gepikeerd is na het centraal. Ze vind het echt niet leuk dat ze zo wordt behandeld omdat ze juist minder 'tut tut tut' is gaan doen de laatste tijd. Zo is Naomi naar eigen zeggen helemaal niet en zo wil ze ook niet zijn. Al snel vliegen de complimenten van Ivan, Bjorn, Wim en Cees haar om de oren om erger te voorkomen. Ook komen er excuses, terwijl het niet was bedoeld om Naomi belachelijk te maken.

Gelukkig is het met een sisser afgelopen en zijn de dames momenteel in conclaaf over wat te doen. Zoals gezegd neemt Nicole duidelijk de leidersrol op zich en begint ze al meteen met ideeën opperen. Ze wil bijvoorbeeld de mannen alle boodschappen laten doen. Naomi vind juist dat ze alles gewoon zelf moeten blijven doen om te laten zien dat ze het ook daadwerkelijk kunnen. Niemand lijkt dat idee te steunen. Toch blijft Naomi proberen om haar visie aan de andere vrouwelijke leiders door te laten dringen. ''We moeten gewoon laten zien dat wij het zelf kunnen, laat die mannen lekker.''

De vergadering lijkt nog wel even te duren met zoveel meningen. Wellicht onderschatten ze hoe moeilijk het is om eensgezind te worden. Wordt vast vervolgd! Bas kleedt zich ondertussen om als vrouw zodat hij wellicht ook bij de vergadering mag zitten. Enkele mannen waren al aan het afluisteren en dat werd niet op prijs gesteld.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.