Naomi heeft zin om te werken. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Naomi heeft zin om te werken.

Goedemorgen Utopia.

De avond en nacht is wederom rustig verlopen in Utopia. Er is dan ook niks speciaals meer te melden over wat er gisteren nog is gebeurd. Daarom gaan we meteen vrolijk door met een nieuwe dag vol avonturen. Dag 673 van het experiment is van start gegaan met Ivan en Naomi die de koeien verzorgen. Ze zijn nog niet erg spraakzaam vandaag, maar werken beide gestaag door. De kippetjes lopen vrolijk los in de buurt van de stal. Naomi is niet te stoppen vandaag en schuift heel wat mest en stro van zich af. Wel is er één probleem deze morgen. Het voer is zo goed als op en ze kunnen door een of andere reden niet bijbestellen nu(?). Ivan moppert dat ze bij boer John nooit zulke problemen hadden. Ook moet er volgens Ivan minder stro in de stal worden gelegd, maar dat is volgens Naomi de schuld van Stefanie. Daar trapt Ivan niet in, hij is van mening dat Naomi de koeien doet en er dus ook op moet letten. 

Op de andere stream zien we Cees al een tijdje in de weer met van alles en nog wat. Zo heeft hij bijvoorbeeld al een wasje opgevouwen. Ook drinkt hij op dit moment zijn poeder die oplosbaar is in water. Dat poeder moet hij volgens mij drinken vanwege zijn ontlasting. Lactulose is een laxeermiddel. Het maakt de ontlasting zachter, waardoor de stoelgang makkelijker gaat.

Voor de liefhebbers van video´s hebben we weer wat in de aanbieding van gisteren. Een ruzie tussen Cees en Bjorn. En Stephanie die praat over haar meerdere persoonlijkheden/stemmen. Toch nog een beetje verveeld op deze zonnige woensdagmorgen? Sluit je gezellig aan bij onze Facebook groep voor Utopia fans.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.