Mr. Probz verzoekt Bjorn om niet te zingen. ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Mr. Probz verzoekt Bjorn om niet te zingen.

Verdere stappen.

Utopia Gekte is er gewoon weer gezellig bij vandaag met nieuws uit het beloofde land. Toegegeven, dit is wat ouder nieuws van gisteravond maar té belangrijk om aan ons voorbij te laten gaan. Bjorn ontving gisteravond namelijk een mail van niemand anders dan Mr. Probz:

''Geachte Bjorn,

Ik heb vernomen dat jij mijn nummer 'Waves' gebruikt in het televisie programma Utopia. En dat je van plan bent dit te gaan zingen in het openbaar, dan wel voor televisie in een openbaar concert.

Wegens rechten op mijn nummers moet ik jou helaas meedelen dat dit niet zomaar kan. Je zal eerst toestemming moeten vragen van ons en daarbij moet het nummer wel gezongen worden zoals het bedoeld is. Wij hebben beelden gezien en zijn van mening dat jij niet over de juiste kwaliteiten beschikt om het nummer te kunnen zingen. 

Graag willen wij dus dat u afziet van het zingen van mijn nummer 'Waves' in uw concert.

Mocht u toch van plan zijn mijn nummer te gaan zingen dan zullen wij overwegen verdere stappen te ondernemen.

Mr. Probz.''

Of Bjorn er naar gaat luisteren? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Hij zei op de livestreams dat hij gewoon schijt moet hebben, het nummer goed uit zijn hoofd moet leren en keihard te gaan knallen. De regie gooide er toen echter een streamlock in dus het kan maar zo zijn dat deze mail écht van Mr. Probz himself af komt. Ook Rowena vraagt zichzelf af hoe serieus ze deze mail moeten nemen. Bjorn noemt het schandelig dat Mr. Probz boos word. ''Ik heb dat nummer al 4 maanden niet gezongen'', laat hij weten. Terwijl hij lacht als een boer met kiespijn laat hij langzamerhand elke medebewoner de mail lezen. Bjorn denkt zelf dat het komt omdat hij het nummer te kort heeft gezongen en de tekst niet goed kende. Verder vind Bjorn het wel grappig dat hij het management van Mr. Probz 30 juli had gemaild en geen respons had gekregen, en nu gewoon een mail van Mr Probz zelf ontvangt. Wordt vast vervolgd... Wellicht ziet Mr. Probz het zitten om Bjorn het hele liedje te leren? ;-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.