Morgen gaat een spektakel worden. ~ Utopia Gekte

11/05/2015

Morgen gaat een spektakel worden.

Tuinman gezocht.

De tuinman van onze dromen die we allemaal wel willen is bezet. Hij is namelijk druk bezig om de tuinen van Utopia tot een mooi plaatje te maken. Nadat het avondeten, zowel vegetarisch als niet vegetarisch, in de magen van de bewoners zit, doet Ivan een belletje achter de loods. Het is de tuinman en hij heeft bakken vol goed nieuws. Zo krijgt Ivan om te beginnen gewoon even een paar honderd plantjes gratis en voor niets. Het zijn er maar een paar, dus wat kan het schelen? Een kwarteleitje van de bewoners kost ook maar 50 euro.

Morgen rond 11:00 komt de felbegeerde tuinman naar Utopia. Wij kunnen niet wachten! En Armanda ook niet, zo laat ze weten wanneer Ivan het aan de groep vertelt. ''Ik kan alle handen gebruiken'', zegt hij er nog bij. Een klant van Nicole heeft afgezegd dus dat is een geluk bij een ongeluk. Ze kan morgen helpen! Het gaat een heel spektakel worden en dat voor maar zo'n 1000 euro. Alle bewoners als een team aan het werk. Een ideale samenleving. Geen gemopper. Gewoon keihard bikkelen en in een paar uur tijd de meest prachtige tuinen beplanten. Wie wil dat nou niet zien morgen? Alles staat volgens de tuinman al klaar, hij moet alleen alle plannen nog even met 'de overheid' doornemen. Zij beslissen natuurlijk wat er wel of niet mag gebeuren. En Ivan is het doorgeefluik waardoor wij ook weer netjes op de hoogte zijn. Er kwam een streamlock dus we mochten het gesprek met de tuinman verder niet horen.

Maar goed, dat is morgen allemaal pas! We leven nog steeds in vandaag dus we gaan daar nog even op door. Nicole doet momenteel de afwas en voor de rest zit iedereen wat uit te buiken. Althans, Nicole zag dat de afwasmachine vol zat en wast daarom haar bord met de hand af. Over ongeveer een uurtje komt er bezoek. Er is vanavond namelijk een academie die met varkenshouders te maken heeft. Ivan en Nicole doen nog even snel een dutje voor het zover is.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.