(Video) ''Met die achterlijke kut valt niet te praten''. ~ Utopia Gekte

11/16/2015

(Video) ''Met die achterlijke kut valt niet te praten''.

Het hele verhaal, niet de helft.

Spanning en sensatie afgelopen avond vanwege een appelbeignet. Gina verzocht Cees vriendelijk om dingen niet meer aan te raken als hij het vervolgens toch niet opeet. Ze gooien wat heen en weer tegen elkaar met een appelbeignet en de toon verandert al snel. ''Wat heeft het dan voor doeleinde om ergens aan te zitten'', vraagt ze zich af. Cees vind dat hij dat niet aan Gina hoeft uit te leggen. Dat accepteert zij niet dus ze blijft doorvragen. Cees gaat vervolgens in de aanval en ketst de vraag terug. Gina zou volgens hem ook weleens dingen niet doen waar hij om vraagt. Maar voorbeelden? Nee die heeft hij niet. ''Dat weet je zelf ook wel, daar ga ik helemaal niet aan beginnen'', besluit hij. Gina blijft proberen om een antwoord te krijgen van Cees, maar hij blijft ietwat teleurstellend in de verdediging schieten en ontkennen. Volgens Gina kan hij haar nergens op pakken. Op één ding na dan: Dat ze Cees laatst weigerde te knippen. Dat is volgens Gina zelf een statement geweest. En pijnlijk genoeg voor Cees was dat ook precies het voorbeeld die hij wilde gebruiken, zo geeft hij zelf toe. Hij zet er alleen wel zijn vraagtekens bij over of het een statement is geweest.

Als je denkt dat hiermee de discussie al tot een einde is gekomen heb je het mis. Nog geen 5 minuten later barst de bom pas echt in de slaapkamer. Gina wijst Cees op schreeuwend volume dat hij in de oliebollenkraam stond met zijn vinger in zijn neus. Cees zelf besluit om weg te lopen uit deze ruzie en buiten een sigaret te roken. Binnen raakt Gina er niet over uitgesproken met Armanda. Laatstgenoemde hoeft geen appelflap meer en Gina biecht op zelfs briefjes te hebben gekregen over de vieze manier die Cees er op na houdt.

Genoeg reden om Cees weer uit te nodigen voor een gesprek. Ze stapt naar buiten en vraagt vastberaden aan Cees of hij het gesprek wil afmaken. Hij weet echter niet of hij daar wel zo'n behoefte aan heeft. ''Niemand kan mij mijn decibel geluid kwalijk nemen, dat is wie ik ben. Ik geef jou een goed bedoeld advies en dan gooi jij een appelbeignet tegen me aan. Daar ben ik niet van gediend!''

Het gesprek verloopt vervolgens enige tijd goed. Ze spreken elkaar op wat dingen aan en Gina vraagt wat hij nou eigenlijk in Utopia doet voor de samenleving. Ze hoopt dat Cees 5 punten op kan noemen, maar hij denkt dat ze dit niet serieus neemt. ''Je staat soms een half uur in de keuken en doet dan eigenlijk helemaal niets'', benadrukt Gina. Uiteindelijk is het toch Cees die weer wegloopt en zijn eigen stem ook verheft. ''Hier heb ik helemaal geen zin in!'' Nou, Gina lijkt er wel zin in te hebben en loopt achter Cees aan. Er volgt een hele tirade met aanvallen en punten zoals dat Gina alles hoort omdat ze kapster is. Beide verwijten ze elkaar geen kritiek te kunnen ontvangen.

''Met die achterlijke kut/trut(?) valt niet te praten. Dat iemand zo je dag kan verpesten'', moppert Cees. Beide gaan hun eigen weg en beide bespreken dit voorval met medebewoners. Heeft Gina gelijk of sta jij volledig achter Cees? Breng je stem uit in deze poll of bekijk de video:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.