Mark vertelt Stefanie wat er gebeurd is en heeft weer officieel verkering met Gina ~ Utopia Gekte

11/12/2015

Mark vertelt Stefanie wat er gebeurd is en heeft weer officieel verkering met Gina

Alleen gezoend?

We schreven eerder vandaag al over interessante gebeurtenissen die deze nacht nog zijn gebeurd. Zo waren Gina en Mark samen de douche in gedoken en volgden er erg vreemde geluiden die toch sterk doen vermoeden dat er meer is gebeurd daar dan alleen praten of zoenen. Mark loopt deze ochtend samen met Stefanie een rondje over het terrein om haar te vertellen wat er precies is gebeurd vannacht. ''Ik ging naar het toilet en Gina ook. Toen kwamen we elkaar tegen voor het white board'', begint Mark te vertellen. Volgens hem is er toen een gesprek ontstaan. Hij benadrukt dat ze beiden een drankje op hadden, ''en toen gingen jullie het douche hokje in'', vult Stefanie aan. Mark beaamt dat en vertelt verder. ''Toen kuste ze me en kuste ik terug. Dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg''. Volgens Mark zijn ze daarna naar boven gegaan de vide op. Daar hebben ze even gelegen tot ze naar buiten gingen. Ze wilden de wellness in maar daar lag al iemand. Toen zijn ze het Cordwood ingegaan waar ze in eerste instantie van dachten dat Cees daar was. Daarna zijn ze weer de loods ingegaan. Op de vide op bed gaan liggen, hebben ze nog even zitten kletsen en zijn toen in slaap gevallen.

Mark vertelt dat Gina er moeite mee had om een beslissing te maken. ''Dat kwam omdat ze een beetje gek in haar hoofd was''. Mark heeft gezegd dat hij ''ons'' best vind, maar dat hij wel duidelijkheid wil. Geen ''vrienden plus''. Volgens hem is het alles of niks. Als ze voor elkaar gaan is er verkering, is Gina zijn vriendin en mogen ze zoenen. ''Anders is het voor mij al klaar. Gewoon duidelijk zijn voor iedereen thuis en hier. Zit ze met Cees te praten 'ik neem afstand' en drie biertjes/wijntjes verder... Iedereen ziet dat we van elkaar houden. Ze kreeg gewoon even een kronkel in der kop''. Mark heeft gezegd dat dit de laatste poging is om het te proberen. ''Als het niet goed loopt zijn we niet voor elkaar bestemd''. Stefanie vind het knap van hem dat hij dat gezegd heeft. ''Ik sta er zo op als een lulletje rozenwater'', vertelt Mark. Mark is wel van plan om ook nog veel met de boys ''op stap'' te gaan. Hij ziet het als werk dagen. Hij wil niet de hele dag om elkaar heen hangen, ze zien elkaar 's avonds wel met het lunchen.

''Dus officieel heb je nu verkering?'', vraagt Stefanie even voor wat duidelijkheid. ''Ja, eigenlijk al die tijd al''. reageert Mark. ''Gefeliciteerd'', lacht Stefanie. Mark vertelt dat ze nu alles weer doen. Of nou ja alles. ''Alles in ons kunnen''. Mark denkt dat het nu vast niet zo zal gaan als voorheen en Stefanie is vooral benieuwd hoe de groep er op gaat reageren omdat het gisteren nog heel anders was. Mark denkt dat Nicole Gina ook aan het denken heeft gezet met wat opmerkingen. Hiermee heeft Mark zijn zegje gedaan en als we hem mogen geloven zou er alleen een beetje gekust zijn. Kijk, luister en oordeel zelf. In ons vorige blogje vind je een filmpje van het voorval.

Stefanie laat trouwens nog snel weten dat ze Bjorn nog aan wil gaan spreken. Elke avond als ze naar boven gaat en iedereen nog wakker is roept hij ''Stef gaat toch wel in haar eigen bed anders ga ik nog even...''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.