Mark schud de heupjes los en Rowena houd alles in de gaten ~ Utopia Gekte

11/12/2015

Mark schud de heupjes los en Rowena houd alles in de gaten

Muziek in de loods

De afgelopen paar uur is er weer van alles gebeurd in Utopia. Voornamelijk omdat er weer een uur lang muziek geluisterd mocht worden en er weer volop drank genuttigd werd. Mark zit duidelijk goed in zijn vel en danst op zijn eigen grappige manier zoals we hem al lange tijd niet meer hebben zien dansen. Andere bewoners doen ook een dansje, zo zien we Naomi, Armanda en Stefanie op tafel staan om te swingen. Stefanie weet zelfs te drinken en dansen tegelijk zoals op de foto onderaan deze blog te zien is. Eén glas bier is dan niet genoeg, erg handig om alvast de tweede er bij te pakken voor als het eerste glas op is. 

Gabriëlle en Rowena zien we samen op een traptrede zitten waar Rowena Cees die op dat moment weer in de keuken staat schoon te maken goed in de gaten kan houden. ''En maar schoonmaken alsof zijn leven ervan afhangt en ons in de gaten houden wat we eten, wat we doen. [...] Kijk hij houd Naomi in de gaten''. Bjorn en Armanda staan op dat moment ook gezellig samen te dansen en ook dat heeft Rowena opgemerkt. ''Kijk nu moet je ook schreeuwen over Armado'', laat ze aan Gabriëlle weten. Maar Gabriëlle houd zich er niet meer mee bezig/maakt zich er niet meer druk om.

Naomi lijkt om kwart over tien haar bed op te gaan zoeken en zegt welterusten tegen de andere dames. Gabriëlle en Rowena zijn zich op dat moment er maar al te bewust van dat de camera op hun gericht is. Als Armanda langs loopt maakt Rowena een ''psst'' geluid gevolgd door allemaal opmerkingen. Gabriëlle grapt dat Rowena Armanda probeert te versieren waarna Armanda vertelt hoe zij het altijd aanpakt. ''Ik zeg altijd 'ik ben zo verliefd' en dan zijn ze meteen afgehaakt''. Niet veel later om half elf besluit Gabriëlle ook haar bed maar in te gaan kruipen. Terwijl ze de trap van de vide oploopt zingt ze nog even vlug een laatste liedje. Maar zo snel eindigt de avond niet, er is nog veel meer gebeurd. Daar zo meer over in een nieuw bericht op Utopia Gekte.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.