Mark gaat voorlopig nog niet weg. ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Mark gaat voorlopig nog niet weg.

Goedemorgen Utopia.

Het is dinsdag 10 november 2015, het weekend staat voor de boeg en een nieuwe dag Utopia is daar. De 679e van het grote experiment is begonnen met Ivan die de koeienmeisjes wakker probeert te maken. Net als gisteren zijn Ivan, Armanda, Wim, Stefanie, Cees en Naomi de vroege vogels van de loods. Stefanie en Naomi doen weer samen de koeien en Cees komt al fietsend zijn bed uit.

Als het bijna 9 uur 's ochtends is zien we dat Gabriëlle, Bas en Mark ook al wakker zijn. Mark ligt echter wel in bed met de mobiel. Het lijkt alsof Mark van te voren al weet dat hij vandaag de post krijgt. Want niet veel later komt Stefanie vanaf de poort naar hem toegelopen met een stapeltje post. Terwijl hij door zijn brieven heen gaat op de vide komt Gina met wat te drinken aangelopen.

Ondertussen loopt Gabriëlle met veel bombarie weer naar de sportschool toe. Deze keer niet alleen vanwege de koeien maar ook omdat er modder in het weiland ligt. Nicole zien we voor de verandering ook een keer naar de sportschool lopen. Zij loopt wel gewoon over het weiland heen. In de post van Mark staat dat zijn familie en vrienden allemaal trots zijn. Hij blijft voorlopig nog wel in Utopia zitten. De goede post heeft hem erg goed gedaan, zo laat hij aan iedereen weten. 9 juni is wel zijn uiterste einddatum want dan is zijn oma jarig. Haar 80e verjaardag wil Mark beslist niet missen! Die datum lijkt hij met gemak te kunnen halen, want niemand lijkt Mark op dit moment naar huis te gaan sturen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.