Mark en Wim analyseren prioriteiten voor 2016. ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Mark en Wim analyseren prioriteiten voor 2016.

de top 3.

Zoals afgesproken in het centraal heeft iedereen een top 5 aangegeven op een formulier. Daar staan allerlei prioriteiten op die de bewoners kunnen aanpakken in 2016. Wim en Mark zijn na het centraal direct aan de slag gegaan om de gegevens te analyseren. Uit alle keuzes komt er een uiteindelijke top 3 uit met dingen die het meest zijn gekozen. Al snel blijkt dat de koelcel waar Mark zo naar verlangt in de top 3 zit. Voor zover wij weten bestaat de top 3 uit de volgende punten:

Koelcel
Werkplaats/uitbreiding Le Luifel.
De vloer van de loods.

Andere dingen zoals de schaatsbaan hebben ook veel punten gekregen. Gina vond een boomhut belangrijk, wat nog best leuk is ook eigenlijk. Volgens Mark zijn de 3 prioriteiten geen dingen die veel geld gaan kosten. Dus ze kunnen het wat hem betreft dit jaar nog gaan bewerkstelligen. Wim geeft aan zelfs al bezig te zijn geweest met de vloer van de loods. De regie besluit om er snel een streamwissel in te gooien. Mark en Wim zijn daardoor niet meer te volgen. Maar we hebben in ieder geval de top 3 mogen horen!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.