Mark en Gina halen post bij de poort. ~ Utopia Gekte

11/23/2015

Mark en Gina halen post bij de poort.

Brieven lezen.

Mark loopt samen met zijn liefje richting de brievenbus om de post op te halen. Niet alleen Bas heeft post gekregen, ook Gina loopt met een roze envelop voor zichzelf de vide op. In bed leest ze de inhoud aandachtig en met een glimlach door. Zou het de uitslag van de real care pop zijn? Dat is nog even afwachten want ze is erg lang stil. Mark daarentegen heeft genoeg te kletsen beneden. Hij laat vooral weten dat hij net zoveel post als Bas zou willen krijgen. Hij gaat daarom flink schrijven naar het thuisfront want hij is wel toe aan veel post. Zodra Mark zich bij Gina op de vide voegt blijkt al snel dat het niet om post rondom de pop gaat. Het is gewoon wat post van het thuisfront. Mark zegt vandaag de hele dag bij Gina te blijven, gewoon omdat het kan. Het lijkt er op dat Gina slechts één brief heeft gekregen, van haar vader.

In de woonkamer zit Bas inmiddels ook zijn post door te lezen. Armanda zit naast hem met een kopje thee. Ze vraagt of de brief die hij leest van zijn moeder is en hij beaamt dat. Over de inhoud van zijn post horen we ook nog altijd niks. Hij leest het aandachtig en in stilte allemaal door zonder een lach of een traan. Ook de volgende brieven uit een gele envelop leest hij in stilte. Pas na een hele lange tijd begint Bas te vertellen aan Armanda dat zijn ouders ook vegetarisch hebben gegeten. Armanda is meteen in hogere sferen. Vooralsnog is het maar een saaie bedoening voor een programma met de naam Utopia. Hebben ze allemaal last van een maandagochtenddipje? 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.