Mark en Gina gaan een baby huren. ~ Utopia Gekte

11/13/2015

Mark en Gina gaan een baby huren.

Mark heeft er zin in.

De relatie van Mark en Gina moet flink op de proef worden gesteld. Daarom heeft het tweetal een opmerkelijke beslissing genomen. Ze gaan een levensechte baby huren om alvast een voorproefje te krijgen op hun eventuele toekomstige ouderschap. Groot voordeel van de babypop is volgens Gina dat je er geen seks voor hoeft te hebben. Langzaam maar zeker krijgen steeds meer bewoners door dat ze ergens mee bezig zijn. Ook Wim vraagt zich af wat Gina nou op de mail aan het zetten is. Hij denkt aan een of andere pop, maar Gina verbetert hem snel: ''Een real care baby!''

In eerste instantie schrok Mark zich een hoedje toen Gina over een baby begon. De opluchting was dan ook groot dat het gaat om een neppe baby die wel reageert als een echte baby. Je hoort zelfs de ademhaling wanneer de baby slaapt en ook zuiggeluidjes tijdens het drinken. Gina neemt dit alles zeer serieus, maar Mark lijkt nog twijfels te hebben. Of dit verkapte reclame is voor een levensechte baby krijgen we ook snel genoeg te weten zodra de baby er is.  En over reclame gesproken; de boodschappen zijn weer bezorgd. Cees en Benjamin inspecteren de rekening van ruim 400 euro.

Verder is er even kort wat drama in de loods vanwege een foto van Giorgio en Isabella. Via een of andere bestelling (?) zou die binnen zijn gekomen, zo horen we tussen de streamlocks door. Echter horen we ook geruchten dat het over het hek heen is gegooid. Nicole vind het misselijk, Rowena noemt ze kansloze misgunners op deze wereld en Bjorn zou al eens eerder zoiets hebben gezien met de tekst: ''Oude liefde roest niet''. Naomi doet haar best om er luchtig over te doen: ''Ik had de strijdbijl allang begraven. Dat zijn van die mensen die je zo om kan blazen''. Ook Stefanie heeft er wat over te zeggen: Geen aandacht aan besteden.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.