Ledikant baby Mark en Gina te koop. ~ Utopia Gekte

11/21/2015

Ledikant baby Mark en Gina te koop.

145 euries!

Zo nu en dan staat er iets spraakmakends op de webwinkel van de Utopia bewoners. Zo ook vandaag weer. Brooklyn heeft de kijkcijfers van Utopia goed in stand gehouden en mag weer vertrekken. Brooklyn zal ter adoptie worden afgestaan want Mark en Gina hebben er na 5 dagen weer genoeg van. Het ledikantje, gemaakt door Wim, staat dan ook te koop sinds vandaag. Het kost maar liefst 145 euro. Maar dan heb je wel een echt Utopiaans tweedehands ledikant die in hoogte verstelbaar is.......

Te koop aangeboden: Ledikant. Wegens het vertrek van Brooklyn, de baby van Mark en Gina, hebben wij een ledikant te koop staan. Gemaakt door onze timmerman Wim. De ledikant heeft een in hoogte verstelbare bodem. Voor kleine baby’s kan de bodem omhoog gebracht worden, en als de kleine wat groter is kan de bodem zakken zodat hij/zij er niet uit kan vallen!

Deze ledikant kan van u zijn voor het bedrag van € 145,00 incl. BTW. Het is aan te raden, voordeliger en makkelijker om het product bij ons af te halen. Dit past namelijk niet door de brievenbus, dus verzendkosten zijn er wel. 

Er is er natuurlijk slechts één op voorraad dus wees er snel bij mocht je geïnteresseerd zijn. Is dit van de zotte of is dit een koopje?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.