Kwakjes zoeken met een blacklight. ~ Utopia Gekte

11/12/2015

Kwakjes zoeken met een blacklight.

Bas en Bjorn inspecteren.

Als je niets te doen hebt kan je altijd nog veel moeite doen om een blacklight te regelen voor 30 euro. Vanmiddag deed Bas wat belletjes en inmiddels is hij al met de blacklight aan de slag gegaan. Dit doet hij niet alleen want Bjorn versterkt zijn inspectieteam. Samen zijn ze in de Bed & Breakfast en hebben ze de blacklight aangezet. Daarmee proberen ze te zoeken naar kwakjes. Volgens Bas weet je maar nooit waar je kwakjes kan vinden dus werkelijk elk hoekje moet goed onderzocht worden. ''Dit is nog geen hard bewijs'', moppert Bjorn als ze wat vlekjes hebben gespot. ''Het voelt wel vochtig. Ik zit waarschijnlijk nu gewoon aan zijn zaad'', weet Bas ons te vertellen. Hoewel er niemand in de verste verte te bekennen is spreken de twee Sherlocks fluisterend naar elkaar. Volgens Bas is dit bed een heuse crime scene en ze hebben dan ook deskundig de ramen afgeplakt met karton om alles pikkedonker te maken.

Zo stiekem als ze kunnen verdwijnen ze weer uit het cordwood huis om de apparatuur te verstoppen. Het is al een tijdje donker buiten dus het is niet goed te zien hoe en waar ze het precies verstoppen in de bosjes. Uiteindelijk zien we dat ze het achter het rode houten schuurtje verstoppen. Enigszins teleurgesteld hebben ze weinig bewijs van seksuele activiteiten gevonden. Toch vinden beide heren dit avontuur erg leuk. Bas vreest wel wat er gaat gebeuren als ze de douche hiermee gaan inspecteren. ''Dan ga je echt nooit meer douchen hier'', waarschuwt Bjorn. Mark zelf is ondertussen nietsvermoedend met hele andere kwakjes bezig. Oliebollen! (Foto 2)

Update: 18:37. Bjorn en Bas hebben weer even een onderonsje. Ditmaal smiespelen ze achter in de loods over hoe ze de blacklight ongezien boven op de vide krijgen. Ze lijken nog lang niet klaar te zijn met hun zoektocht naar lichamelijke sappen...




1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.