Komt Mark Rutte naar Utopia? ~ Utopia Gekte

11/05/2015

Komt Mark Rutte naar Utopia?

Ivan stapt uit de markt.

Er is weer heel wat gebeurd sinds het centraal. We schreven al over de erotische dansles die Ivan weer kreeg met Bas. Alleen er zijn ook nog een hoop dingen waar we niks over hebben geschreven. We beginnen bij het begin. Na het verhitte centraal gaat Ivan snel naar buiten om de woede van zich af te schoffelen. Bjorn is degene die polshoogte komt nemen bij hem. Ivan is op dat moment nog steeds erg boos en Bjorn krijgt dat te horen ook: ''Stelletje pussy's! Er is niemand die zijn bek open trekt en ik ben wel een beetje klaar met die goede vrede''.

Bjorn is het met Ivan eens, maar uit het niet met dezelfde woorden. Ivan raast nog een tijdje door over zijn ongenoegen rondom Cees. Een oplossing is er nog niet, maar die volgt vast snel! Snel door met iets anders dan. Ook dit gaat over Cees, want hij doet namelijk een bijzonder belletje. Naar de Rijksvoorlichtingsdienst wel te verstaan. Hij zou Mark Rutte graag willen uitnodigen in Utopia, maar dat blijkt al snel erg moeilijk te zijn. De medewerkster van het ministerie die aan de telefoon is wilt al niet eens dat het gesprek live te horen is, dus het eerste probleem is al daar. De regie gooit er een streamlock in waardoor het hele avontuur verder niet te volgen is. Ze hebben het verzoek wel ontvangen, maar het moet allemaal overlegd worden. Ze vraagt Cees om nog een beetje geduld.

Verder blijft het momenteel vooral gaan over de markt. Omdat er weinig kaarten worden verkocht heeft iedereen het er over en maken ze allemaal drama om niks. Dit trucje doen ze wel vaker bij evenementen die slecht lopen. En vaak werkt het nog ook. Ivan is woest uit de markt gestapt en zegt niets meer te gaan doen dat met de markt te maken heeft. Bjorn gelooft dat niet, evenals Benjamin. Ze denken dat hij toch wel aan het werk gaat weer.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.