Knallende ruzie tussen Ivan en Nicole ~ Utopia Gekte

11/13/2015

Knallende ruzie tussen Ivan en Nicole

The drama continues

Vanavond was Gabriëlle's knallende verjaardagsfeest met stripper en al. Ivan greep in en na afloop liep Gabriëlle dan ook naar hem toe om hem om uitleg te vragen. Niet alleen Gabriëlle wil uitleg, maar ook Nicole spreekt Ivan aan. ''Gabs is compleet van streek omdat jij zo reageert'', begint ze. Waarna Ivan laat weten het niet leuk te vinden. Maar Nicole vind ook dingen niet leuk. Zo wijst ze Ivan er op dat hij ook met een danseres staat te dansen. Het gesprek is nog maar net begonnen maar het loopt al meteen uit de hand. ''Ga ik dit soort dingen doen. [...] Niet zo doen tegen mij'', begint Ivan namelijk te schreeuwen. Hij komt dicht op Nicole staan. Wijst een beetje intimiderend met een vinger naar Nicole en herhaalt tig keer dat ze vooral NIET ZO moet DOEN tegen hem. Als Nicole met hem probeert te praten laat Ivan nog steeds op schreeuwende toon weten dat hij daar geen behoefte aan heeft. ''Ik ben klaar met je nu. Ik kan nu beter niet met je praten. [...] Nicole ik wil NU niet met je praten''. En dan raakt Nicole zichtbaar ook geïrriteerd. ''Dan komt het uit jezelf. Laat dat even duidelijk zijn vriend. F*cking asshole. Gabs is helemaal van streek. Heel haar party is verknald''.

Download Utopia gekte in de App store voor IOS of Play Store voor Android

Even gaan de twee uit elkaar maar niet voor lang. Ivan staat met een lach op zijn gezicht in het feest gedeelte van de loods net alsof er niks gebeurd is als Nicole hem vraagt of hij alsjeblieft even mee wil komen. ''NEE'', laat Ivan weten die er nog steeds geen zin in heeft. ''Je maakt iets jouw probleem wat jou niks aan gaat. Waar jij niks van begrijpt. Alleen maar een grote bek geven dan krijg je een grote bek terug'', laat Ivan weten. Waarna Nicole hem vraagt wat ze dan gezegd heeft. Maar daar krijgt ze geen antwoord op want hij wil nu niet met haar praten. ''Maar serieus Ivan zo'n attitude tegen mij'', reageert ze. Waarna Ivan weer zegt dat hij niet met haar gaat praten nu. ''Als ik dat nou wil'', vraagt ze. ''Als ik dat nou niet wil'', kaatst hij terug. ''Dus je gaat mijn hele avond verzieken'', vraagt Nicole. ''Nee. Dat doe jij'', reageert Ivan. Direct daarna zien we Nicole huilend naar buiten stormen. Meer daarover vind je hier.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.