Kleine drama's, irritatiepunten en veel herhaling. ~ Utopia Gekte

11/20/2015

Kleine drama's, irritatiepunten en veel herhaling.

Baby, baby, baby ooohhh.

Een hele goedemorgen! Het is 7 uur, de vogels fluiten, de wind is gaan liggen en het is de laatste werkdag voor het weekend. Bij mij komt zo meteen de KPN monteur langs zodat er weer volop geschreven kan worden. Dat was helaas nogal een gedoe de afgelopen dagen, vandaar het lage aantal berichten. Hopelijk is dat snel opgelost! Gisteravond was er zoals jullie wellicht weten een seminar/academie over plantaardige en gezonde voeding. Dit is allemaal geregeld door Armanda die natuurlijk vanwege haar veganisme in Utopia zit. Laat ik maar meteen eerlijk zijn. Dat ik niet gekeken heb ligt niet aan mijn internet, ik heb er gewoon totaal geen interesse in gehad. We weten allemaal dat we gezond(er) moeten eten en hoe we dat eventueel zouden kunnen doen. De boodschap van Armanda is wat ons betreft allang duidelijk, maar toch plaatsen we de twee video's van de academie onderaan dit bericht. Mocht je geïnteresseerd zijn kan je de 2 uur durende academie dus nog wel bekijken!

Ze slapen nog.

Momenteel (07:58) liggen alle bewoners nog altijd in droomland dus we gaan nogmaals even terug naar gisteren. Er zijn wel een aantal dingen gebeurd, maar we hebben geen hele belangrijke dingen gemist. De vier belangrijkste of opvallendste dingen die gaande zijn in Utopia momenteel: De babypop die nog altijd wordt verzorgd door Mark en Gina, voedselgate tussen Armanda en Ivan, Stefanie die de hele dag slecht in haar vel zat en natuurlijk de vrouwen die aan de macht zijn. De laatste dagen draait Utopia eigenlijk nergens anders om.

Armanda VS Ivan in het kort:

Armanda was gisteren na het centraal even woest op Ivan. Hij pakte namelijk eten dat van haar was. Ivan zelf gaf aan dit niet te weten en dat normaal gesproken alles van iedereen is in Utopia. Dat zorgde voor nog meer onvrede bij Armanda waarop ze boos wegliep. Ze is van mening dat 'Koning Arthur' best eens een keer sorry mag zeggen.

Stefanie en haar gevoel.

We schreven gisteren al dat Nicole een stevig gesprek heeft gehad met Stefanie. En later op de dag greep ook Mark de mogelijkheid om met haar te praten aan. De kern van het verhaal komt op hetzelfde neer, het lijkt zelfs een kopie van het gesprek met Nicole. Maar goed, bijna alles in Utopia is tegenwoordig een kopie van iets wat we al eerder hebben gezien. :-) Stefanie zit klote in haar vel en dat komt vooral vanwege haar borderline verhaal dat ze nog op moet schrijven. Ze heeft wel een deel op papier, maar zodra ze verder gaat klapt ze vaak dicht. Dat terugdenken aan vroeger blijft hard aankomen.

De aanval tegen Rob.

En dan bankzitter Rob. Hij is een ster wat betreft het commentaar leveren op anderen en zelf niks uitvreten. Dat is algemeen bekend en wat ons betreft prima als dat zijn Utopia is. Maar zowel Armanda als Rowena zijn er een beetje klaar mee. Het constante gezeur en de negatieve houding van Rob irriteert hen mateloos. ''Vind eens uit wat je passie is'', probeert Armanda voorzichtig. Nou, zelfs dat kan je Rob al niet vertellen. Hij voelt zich al direct aangevallen en zegt dat hij zijn mening tenminste uitspreekt. Beide dames hopen desondanks dat Rob eens een keer zelf ergens mee komt.

Terror baby.

En dan de terror baby. Volgens mij is dag 3 aangebroken van het ouderschap van Mark en Gina. En dat zou moeten betekenen dat Brooklyn sinds vandaag in de 'terror modus' zit. Bas zou namelijk geregeld hebben dat de baby na 2 dagen verschrikkelijk moeilijk gaat doen. Of dat inmiddels werkt is niet helemaal duidelijk, maar dat de baby vaak heeft gehuild vannacht is een feit. Zowel Mark als Gina hebben beide vaak hun bed uit moeten komen deze nacht. Ze behandelen Brooklyn nog altijd alsof het hun echte kindje is. Op zich ook een hele prestatie om dat al zo lang vol te kunnen houden zonder uit je rol te vallen. Nog 2 dagen te gaan en Utopia is weer 'normaal'! ;-) Maak er als het kan een spetterende dag van en tot straks bij weer een nieuw bericht zodra die pioniers van het beloofde land eindelijk eens wakker worden.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.