''Jou sturen we naar Bangladesh'' ~ Utopia Gekte

11/25/2015

''Jou sturen we naar Bangladesh''

Naomi vind het best wel leuk

Terwijl de dames om kwart voor vijf nog steeds druk aan het naaien zijn besluit Rowena een gesprek te beginnen. Ze begint vragen te stellen zoals met wie Bas voor het eerst gekust heeft en welke opleiding hij gedaan heeft. Die laatste vraag wordt vervolgens ook aan Naomi gesteld. Nicole lijkt de vragen niet zo leuk te vinden en oppert het idee om van die vragen te stellen die tegenwoordig op theezakjes staan. ''Wat zou je doen als je een dag onzichtbaar was?'' Wim zou mensen laten schrikken. ''Ouwehoeren, gein uithalen en gaan spoken''. Nicole grapt dat ze iemand een klap op zijn hoofd zou geven en Rob zou degene die hij niet mag de stuipen op het lijf jagen. ''Een mime speler in elkaar slaan. Die geeft dan de beste show ever'', aldus Wim. Rob bedenkt zich nog iets anders ''leuks''. Naar een drukke markt gaan en mensen op hun achterhoofd duwen of in de billen knijpen zodat iedereen daar ruzie krijgt. ''Met een dikke auto een showroom uitrijden en dan langs de mc'', aldus Nicole. 

Al snel volgt er een nieuwe vraag. We kunnen het niet geheel goed verstaan maar volgens mij was de vraag wat ze zouden doen als ze heel veel geld zouden hebben. Rob zou een duikschool beginnen. Nicole zou gaan reizen en zou graag voor een tijgerwelpje willen zorgen en Armanda zou geld uitdelen aan goede doelen. Ondertussen krijgen we te zien dat Ivan ook druk bezig is. Als de telefoon bezet is en de computers bezet zijn kan je namelijk altijd nog gaan schoonmaken. En dat doet Ivan dus ook. We zien hem de douches schoonmaken. ''Ben je gelukkig?'', is de volgende vraag bij de dames in het woongedeelte van de loods. Volgens Nicole was dat ook een vraag op een thee zakje. Armanda vraagt hoe gelukkig Nicole nu is op een schaal van één tot tien. ''Een vier'', denkt Nicole op dit moment. Ze heeft een heel ongelukkige vinger inmiddels. Ook de rest van de bewoners die op de bank zitten mogen deze vraag beantwoorden. Gabriëlle is een vijf op een schaal van één tot tien en Stefanie een vier, maar er zijn ook bewoners die een stukje gelukkiger zijn. Zo zegt Armanda een zes te zijn. Ze mag niet klagen, heeft het hartstikke goed hier, maar mist haar thuis wel. Naomi is nog gelukkiger zij zegt een zeven te zijn aangezien ze dit werk best wel leuk vind. ''Jou sturen we naar Bangladesh'', grapt Nicole. ''Mag ik dan in je bed?'', vult Wim aan, maar Naomi gaat natuurlijk nergens heen. Bas is degene die nu het gelukkigste schijnt te zijn. Op een schaal van één tot tien waar één super ongelukkig is en tien super gelukkig geeft hij zichzelf nu een zeven/zeven en een half.

Als Cees even later de kamer in komt lopen en wat aan Wim vraagt zegt Wim rustig zijn beurt af te wachten om iets te doen. Maar ja als hij blijft wachten en zelf geen actie onderneemt zal hij de telefoon waarschijnlijk nooit krijgen en ook geen plekje achter de computer weten te bemachtigen. De vragen gaan ondertussen ook gewoon door. ''Als je naar de maan moest vliegen en je moest daar een nieuwe samenleving opbouwen wie nam je dan mee?'', vraagt Nicole. ''Jou'', reageert Wim snel en Rob zou Pamela Anderson meenemen. Al snel blijkt dat dit de laatste vraag is geweest en nemen we een kijkje wat er nog meer gebeurd in de loods. Om vijf uur is Cees blijkbaar al weer klaar met bellen aangezien Bjorn de telefoon heeft. En Gina wil iemand om een gunst vragen. Ze wil morgen samen met alle andere dames om tien uur 's ochtends al patatjes. Haar vraag is dus of iemand dat voor hun wil maken. Om kwart over vijf zien we dat Cees toch weer bezig is met bellen en Bjorn en Bas zien we achter de computers zitten. Nicole en Gina laten ondertussen weten dat ze niet verwacht hadden dat het zo pittig zou zijn. ''Over tien uur zit je in je eigen vinger te naaien en heb je het niet eens meer door'', vult Rob aan waarna Nicole aangeeft dat ze al blaren heeft/krijgt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.