''Jij moet gewoon naar huis''. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

''Jij moet gewoon naar huis''.

Een afstand.

Toen Rowena een poging deed om aan Stefanie te vragen hoe het met haar ging kreeg ze geen reactie. Althans, de reactie dat ze er niet over wilde praten. Dat was na de aanvaring met Bjorn en de huilbui die daarop volgde bij Stefanie. Zojuist besluit Rowena om haar toch nog even aan te spreken, want dit voelt niet helemaal lekker. ''Ik voel een afstand en ik heb moeite om je te begrijpen of het te plaatsen. Ik mis de goede gesprekken die we altijd hadden en ik vind je echt een dope chick''.

Het komt uiteindelijk steeds weer op hetzelfde neer. Stefanie weet nog altijd niet wat ze nou moet doen in Utopia Ook laat ze weten op één lijn te zitten met Rob wat betreft het zang gebeuren met Bjorn. Ze durfde er alleen niks over te zeggen tijdens het centraal uit angst voor weer een aanvaring. Rowena is benieuwd of alles wat er nu aan de hand is door haar borderline komt of gewoon een houding van haar is. Stefanie denkt dat het wel met haar borderline te maken heeft.

Het onderwerp draait dankzij Stefanie richting Rowena toe. Het gaat opeens over haar vriend Barrie en of ze niet bang is dat Bjorn verliefd zal worden op haar. Uiteindelijk vraagt Rowena of zij en Stefanie 'okey' zijn met elkaar. Een knuffel volgt. Niet veel later zit Rowena bij Bjorn om te praten over borderline. Stefanie zit op dat moment weer achter een desktop gedoken. Bjorn vraagt zich af wat nou borderline is en wat nou asociaal gedrag is. ''Als je thuis zit heb je al deze shit niet. Jij moet naar huis'', laat Rowena weten. Ze bedoelde het niet als aanval, maar de woorden vallen niet zo goed bij Bjorn. Hij druipt af naar bed op de vide en staart met een droevig gezicht naar zijn telefoon. Valt zijn hele Utopia langzaam in elkaar? Reageer mee in de reacties of sluit je ondertussen aan bij de grootste Utopia groep op Facebook. Die van ons! :-)

Update 15:26. Cees loopt toch nog even naar Rowena toe en maakt zijn excuses. Ze geven elkaar een knuffel. ''Shit happens'', laat Rowena weten. Ze is blij dat Cees toch nog even naar haar toe is gekomen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.