''Je bent toch niet boos hé?'' ~ Utopia Gekte

11/20/2015

''Je bent toch niet boos hé?''

Cees presenteert.

De groep zit aan de falafel lunch en iedereen is weer lekker aan het eten. Op Naomi na, zij maakt eerst nog wat werk af achter de computer. Iets met foto's. Tijdens het eten bespreekt Ivan het een en ander dat hij heeft besloten rondom de dance battle tussen hem en Bas. Zo moet het een gezellig feestje voor de bewoners worden met een drankje en muziek. En ook heeft hij besloten dat Cees de avond aan elkaar presenteert. Iemand vraagt of hij zich al een beetje heeft voorbereid. Volgens Nicole is Cees altijd voorbereid op alles. ''Al vanaf zijn geboorte''.

Enfin, Bjorn is gepasseerd zonder overleg. Normaal gesproken presenteert hij namelijk een avond. De laatste keer overigens samen met Cees. Zodra Bjorn boven op de vide staat loopt Ivan voor de zekerheid naar hem toe. Hij vraagt of Bjorn niet boos is en dat is gelukkig ook niet zo. Er is helemaal niks aan de hand dus Ivan loopt weer naar beneden. ''Je bent toch niet boos hé'', vraagt Mark ook nog eens voor de gein. Hij stond er bij toen Ivan even naar Bjorn toe liep. Bjorn gaat ongestoord verder met waar hij ook mee bezig mag zijn met wat wattenstaafjes. Hij smeert er iets op en smeert het vervolgens uit over zijn gezicht.  

Op de andere stream: ''Cees helemaal een gelukkig mens jongen. Dat hij niks hoeft te doen en alles gedaan word. Ik zie hem de hele dag alleen maar lachen. Moet die niet aan wennen'', grapt Stefanie. Nicole geeft haar wat dat betreft helemaal gelijk. Beide dames lopen naar het rokersbankje voor de broodnodige nicotine. Ieder gaat weer zijn eigen gang in Utopia na de smakelijke lunch.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.