Ivan vreest dat Nicole jaloers gaat zijn. ~ Utopia Gekte

11/05/2015

Ivan vreest dat Nicole jaloers gaat zijn.

Een intieme dans.

De dans die Ivan en Bas gaan opvoeren neemt steeds erotisch getinte vormen aan. Beide mannen gaan de dans samen met een vrouwelijke danseres uitvoeren, zo blijkt nu. De danseres springt op de man en een stukje verder in de dans geeft de man een tik op de bil bij de vrouw. Ze wilden het nog erotischer maken, maar dat keurt de vader van Ivan waarschijnlijk niet goed. Ivan schrok er al van dat de danseres een bepaald filmpje had gezien. Daarin stond Bas voorover gebogen en maakte Ivan bepaalde bewegingen van achter. ''Mijn vader zal trots op me zijn'', zegt hij enigszins beschaamd.

Ook maakt hij zich lichtelijk zorgen om Nicole. Hoe gaat zij reageren wanneer ze ziet dat Ivan wel erg intiem moet zijn met een andere knappe vrouw tijdens het dansen? ''Hoezo? Is ze snel jaloers'', vroeg de danseres toen Ivan sarcastisch vertelt dat Nicole dit leuk gaan vinden. Het is al snel weer vergeten want de dansleraressen gaan in een razend tempo door met de choreografie. Er moet nog hard gewerkt worden voordat het er helemaal in zit. Nicole zit nog nietsvermoedend achter de desktop in de loods. Ze is aan het kijken voor windlichten en kaarsen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.