Ivan schreeuwt woest door de loods. ~ Utopia Gekte

11/14/2015

Ivan schreeuwt woest door de loods.

De kroegennacht II.

Voor de meeste mensen inclusief Utopianen zit de sfeer er goed in ondanks de vreselijk slechte coverzanger die momenteel de microfoon heeft. Man, man, man... Ik zou zoveel willen zeggen hier, maar doe het niet. Geduldig wacht ik tot Frans Duijts komt optreden want dat is tenminste nog een artiest met kwaliteiten. Hoe dan ook, ik moet het over hele andere dingen hebben nu! Ivan schreeuwde net namelijk woest door de loods heen. Alleen was alles onverstaanbaar vanwege de verschrikkelijke muziek. ''Echt jongen'', horen we hem alleen nog zuchten wanneer de deur dichtgaat. Hij staat buiten in Le Luifel te bakken en is dus ergens boos over. Wat precies krijgen we ongetwijfeld later nog te horen. Voor nu legt hij het naast zich neer en zien we hem zelfs weer lachen. Nicole krijgt een kusje op de mond en hij vraagt een bezoekster of ze al een stoel wilt hebben om op te zitten. Wellicht heeft hij tot 10 geteld en heeft het gewerkt!

Wat overigens grappig is om te weten is dat Cees na het optreden van de ''artiest'' wederom geen spreektijd krijgt. Het is weer Bjorn die het alleenrecht heeft over de microfoon terwijl hij aangaf zo blij te zijn met de samenwerking met Cees. En daarmee houden de grappen nog niet op. Tijdens het optreden van de eerste artiest kwam er nog een artiest door de poort wandelen. Diegene staat op het moment van schrijven te zingen op het podium. Hem is vertelt door Bjorn dat de vorige artiest, die op dat moment optrad en naar mijn mening dus zo verschrikkelijk is, niet eens in de planning stond om op te treden. Hij blijkt een complete verrassing te zijn en is er snel tussen gezet. Naomi schijnt hem te hebben uitgenodigd zonder dat iemand op de hoogte was. De tweede artiest is trouwens niet veel beter dus ik hoop nog steeds voor de bezoekers dat Frans Duijts de avond kan redden.

De meeste bewoners staan verzameld achter een lint terwijl de tweede artiest aan zijn tweede cover begint. Slechts een enkeling die Utopia bewoond komt af en toe tussen het toegestroomde publiek staan voor een dansje en een praatje. En sommigen werken gewoon, zoals Ivan die weer naar Le Luifel loopt. Heb jij wel kunnen horen waarom Ivan zo boos was? Laat het gerust achter in de reacties.

Update 20:55. Het lijk er op dat Ivan boos is/was omdat mensen achter het lint staan. Hij zou 'het is hier geen VIP area' hebben geroepen. Momenteel staat Bjorn bij hem in Le Luifel en regelen ze nog zaken die mis gaan voor de markt van morgen.

Download Utopia gekte in de App store voor IOS of Play Store voor Android 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.