Ivan neemt de leidersrol weer op zich. ~ Utopia Gekte

11/09/2015

Ivan neemt de leidersrol weer op zich.

Goedemorgen Utopia.

Gisteravond was er een of andere academie over wat geluk is. Dat ben ik niet gaan volgen want ik ben al intens gelukkig omdat ik niet in Utopia zit. We gaan dan ook gewoon meteen vrolijk door met de dag vandaag. We leven alweer een tijdje in de middag van dag 678 van het Utopia experiment, maar ik begin met de ochtend. Er is voor de verandering 's nachts helemaal niks spannends gebeurd dus daar kan ik ook al niks over melden. :-)

Nog voordat het 8 uur is maakt Ivan Naomi wakker. Zij besluit echter om in bed te blijven liggen dus Stefanie is de volgende die hij wakker maakt. Zij gaat wel naar het weiland toe om de dieren te verzorgen. Ook Wim is vandaag vroeg uit bed en zit voor 8 uur al achter een desktop. Cees volgt even later het goede voorbeeld van de vroege vogels en komt ook zijn bed uit.

Ivan lijkt vandaag een nieuwe frisse start te willen maken, want hij maakt alle bewoners om half negen wakker. Zodra iedereen braaf tevoorschijn is gekomen krijgen ze een preek van hem. De markt moet worden voorbereid en dat vind Ivan heel erg belangrijk. ''Vooral als we zo lekker willen blijven leven. Het geld kunnen we niet van de bomen plukken, daar moeten we voor werken om het te verdienen. Als we met zijn allen in die paar dagen even doen wat gedaan moet worden dan hoeven we ook niet te stressen''. Zo gezegd, zo gedaan. Ivan zet iedereen aan het werk en ze luisteren braaf. Zowel het terrein als de loods moeten weer spik en span zijn. En Nicole heeft nog wel een tip voor als iemand denkt dat er niks meer te doen is: ''Ga lekker plotteren''.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.