Ivan is gepikeerd door de vele kijkende ogen. ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Ivan is gepikeerd door de vele kijkende ogen.

Duidelijke taal.

Wanneer Ivan aan tafel zit om even een hapje te eten is één opmerking van Nicole de laatste druppel die de emmer doet overlopen. ''Dat je zo heerlijk veel kan eten. Dat is het enige wat ik er over zeg. Jemig de pemig. Ben je met het verkeerde been uit bed gestapt ofzo'', moppert ze. Hij kan het niet uitstaan dat wanneer hij even iets gaat eten er 9 mensen iets over te zeggen hebben. ''Ik kan het gewoon niet hebben. Ik kan het niet hebben. Het is heel wat als je net even wat wil gaan eten en negen mensen opmerkingen maken over wat je eet, wat je op je bord zet, wat je aan het snijden bent, hoe je dat allemaal aan het doen bent, hoe het ruikt en wat je er allemaal in doet. Kijken, kijken, kijken, opmerking, opmerking, opmerking. En ondertussen als alles dan fout gaat, ja, dan ga je wel een beetje gepikeerd raken omdat er zoveel ogen op je zitten. Dan denk ik godverdomme laat me gewoon even eten en bemoei je met je eigen kutleven. Negen man, negen man! Van de veertien. Ja, ik vind het een beetje raar! Heel raar. Dus dat'', eindigt Ivan heel droog.

Wim begint keihard te lachen terwijl Nicole hem verbaasd zit aan te kijken. Ja, dat was duidelijke taal van Ivan en Nicole is er zelfs een beetje stil van. Dat komt niet vaak voor! En Nicole denkt de volgende keer misschien wel twee keer na voordat ze iets zegt over het eetgedrag van haar vriend. Is dit een overdreven reactie van hem of begrijp jij zijn frustratie wel?1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.