(Video) Ivan en Nicole gaan samen weg. ~ Utopia Gekte

11/14/2015

(Video) Ivan en Nicole gaan samen weg.

Nicole vind het niet meer leuk.
Van tranen in de nacht door de aanslagen op Parijs naar grote vreugde aan het einde van de ochtend om het weerzien van je familie. Dit alles overkomt Benjamin die zojuist zijn familiebezoek heeft mogen ontvangen met warme knuffels. Zeer verheugd is Benjamin en dat toont hij met een oneindige glimlach op zijn gezicht. Wel moet hij het volgende kwijt: ''We hebben een feestje van Gabriëlle gehad en zijn helemaal naar de klote''. Net als gisteren met het bezoek van Gabriëlle is nu ook het bezoek van Benjamin niet te volgen via de livestreams. Ze kunnen dus in alle privacy alles bespreken wat ze willen.

Nicole is ondertussen nog altijd druk bezig met alles wat haar dwars zit. Zoals het dansen van Ivan en dat hij Gabriëlle gisteravond stoorde tijdens de stripper act. Ze spreekt Ivan aan en hij oppert om Gabriëlle er bij te halen omdat het anders geen zin heeft. Nicole zegt dat het een heel ding is 'buiten' en dat de camera's haar al de hele dag volgen. Dat zien ze aan een rood lampje die aan staat. Het gaat allemaal nergens over dus daar vallen we je verder ook maar niet mee lastig. Later gaat het alsnog weer over het hele dansgebeuren waar Nicole zo jaloers om is. Ivan eist dat Nicole het probleem benoemt alleen dit weigert ze. ''Benoem het! Wat dit soort dingen betreft heb ik totaal geen schaamte. F*ck iedereen die mee luistert. Als er iets is moet je het zeggen. Ik kan niet in je hoofd kijken. Het zijn twee pasjes, wat is het f*cking probleem? Ze is een professional en ze heeft een vriend! Een paar pasjes. Het hele f*cking ding kan me gestolen worden. F*ck hun allemaal'', vloekt Ivan. Als Nicole het dansen ziet draait haar maag zich om, dat is haar gevoel. ''Ik voel me gewoon onzeker''.

Het gesprek blijft maar doorgaan en uiteindelijk blaast Ivan het dansen af. Hij gaat de wedstrijd met Bas niet meer doen en de dans gaat dus ook niet meer door. Nicole heeft haar zin, maar desondanks geeft ze aan het niet meer leuk te vinden in Utopia en noemt het een circus. ''Nog even en we gaan samen weg. Ik ben er klaar mee'', vult Ivan verder aan. Nicole vind dat ze slaven van Utopia zijn en vraagt nog een laatste keer om bevestiging van Ivan over het stoppen met de dans. Terwijl ze tussendoor ook nog liet weten dat het helemaal niet haar bedoeling was om Ivan te laten stoppen met de dans.

Download Utopia gekte in de App store voor IOS of Play Store voor Android

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.