Is Armanda zenuwachtig voor haar bezoek? ~ Utopia Gekte

11/21/2015

Is Armanda zenuwachtig voor haar bezoek?

Armanda is excited.

Het is inmiddels alweer 10 uur 's ochtends en nog altijd is niet iedereen wakker. Dit terwijl de meeste Utopianen behoorlijk vroeg op bed lagen gisteravond. Cees, Gabriƫlle, Armanda, Rowena en Naomi zijn de eerste 5 bewoners die in beeld verschijnen. Verschillende andere bewoners zoals Stefanie en Rob duiken pas later op in beeld. Zowel Bas als Armanda zijn al een tijdje aan het werk achter de desktops. Zo heeft Armanda een nieuwe academie gepland voor 17 december. En heeft Bas een stapel oude kozijnen bij een sloopbedrijf aangevraagd. Het is nog niet helemaal duidelijk waarvoor, maar Rowena was er enthousiast over toen ze het idee zag.

En hoe zit het met de zenuwen bij Armanda? Wanneer Nicole daar naar vraagt in de keuken laat ze weten niet erg zenuwachtig te zijn. Ze is vooral opgewonden omdat haar bezoek straks komt. ''Het is ook altijd spannend'', weet Nicole te vertellen. Benjamin stelt nog geen minuut later dezelfde vraag aan Armanda. ''Valt wel mee, gewoon excited!''

Toch wel leuk, dat Engelse geklets soms tussendoor van die Nederlanders. Doet me denken aan het echte ware Utopia in de USA. Dat waren pas prachtige livestreams, fenomenale omgeving en een ongekend wonderschoon terrein, fantastische hardwerkende bewoners, unieke verhaallijnen... :-) Toch jammer dat het zo snel is geflopt in Amerika. Wie weet worden de huidige bewoners van de Nederlandse Utopia gezellig overgevlogen naar het Amerikaanse Utopia terrein op 1 januari. Of zouden ze dat al helemaal hebben afgebroken? Ach.. Wat maakt het ook uit. Mark en Gina hebben de kijkcijfers van Utopia alweer op weten te krikken met hun baby. Waar vorige week geen enkele keer de 700.000 was gehaald, wisten Mark en Gina dit kunstje wel te flikken met de aflevering van afgelopen woensdag. Toen was de bevalling van baby Brooklyn te bewonderen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.