''Ik keek er naar en dacht hoe lang heb ik nog'' ~ Utopia Gekte

11/29/2015

''Ik keek er naar en dacht hoe lang heb ik nog''

Allergisch voor vleesvervangers?

In ons vorige bericht schreven we al dat Stefanie stamppot heeft gekookt voor drie vrouwelijke bezoekers die gezellig komen eten. Cees zou uitserveren, maar aangezien hij nog druk bezig is met andere dingen besluiten Stefanie en Rob het eten alvast uit te serveren. Zodra ook Cees gearriveerd is schenkt hij nog snel wat te drinken in voor de gasten en gaat dan ook aan tafel zitten. Terwijl ze beginnen te eten besluit Cees een interessant verhaal te vertellen. Hij gaat vandaag gewoon lekker vlees eten. Hij vertelt dat hij een tijdje vleesvervangers heeft gegeten, maar dat hij daardoor een allergische reactie kreeg. Cees maakt er een lekker dramatisch verhaal van. ''Ik mag van geluk spreken. Als je het gezien had, het was alsof ik in een bed van brandnetels was gegooid. Alsof ik verbrand was. Het kwam opeens opzetten, knalrood. Zulke blazen er op. Ik keek er naar en dacht hoe lang heb ik nog?''. Volgens Cees kwam het door de vleesvervangers. Door de soja. Gelukkig vinden ze het eten dat nu op tafel staat wel lekker. De zuurkool stamppot van Stefanie met ananas en banaan. De drie eet gasten vragen zich af wat hun mannen op dat moment aan het doen zijn. Waarschijnlijk naar de stream aan het kijken.

Bas en Armanda zitten op dat zelfde moment in de kas. Waar Benjamin even langs kwam en aan Bas en Armanda laat weten dat hij wel iets te eten voor hun zal gaan maken. Als we om kwart over vijf even een kijkje nemen in de loods zien we Mark op de bank voor de open haard zitten. ''De frituur werkt nog niet naar behoren. Hij knalt er telkens uit'', laat hij weten aan de persoon naast hem. Ook hebben ze het kort over het Sinterklaas feest. Er staat een feest voor kinderen op de planning, maar volgens Mark word dat niks/gaat het niet door. Benjamin was er mee bezig, maar Mark heeft er niks meer over gehoord. Mark denkt dus dat het niet doorgaat, maar eerder vandaag hoorden we ook iemand anders er over. En zoals die het vertelde leek het wel nog gewoon door te gaan. We nemen om half zes maar even een kijkje op de andere stream, maar ook daar valt niet veel meer over te melden. Gabriëlle en Gina zijn namelijk druk aan het koken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.