''Ik heb met een glas gegooid, ik was heel erg boos'' ~ Utopia Gekte

11/14/2015

''Ik heb met een glas gegooid, ik was heel erg boos''

''Ik hou van je en ik vertrouw je''

De afgelopen avond was het verjaardagsfeest van Gabriëlle waarbij de stripper voor veel drama zorgde. Gina ging onderuit en raakte gewond toen ze een bus slagroom ging pakken en dat was nog niet alles. Ivan vond het optreden maar niks en greep tijdens de act in en toen Nicole Ivan daar even later op aansprak en het dansgebeuren er ook bij haalde volgde er een ruzie en stormde Nicole overstuur naar buiten. Gelukkig duurt de ruzie niet heel erg lang. Nog voor het feest echt afgelopen is zien we Nicole en Ivan om kwart voor elf al weer in elkaars armen. Nicole heeft een grote lach op haar gezicht. Ze knuffelen en dansen met elkaar en even lijkt er alsof er niks gebeurd is. ''Ik hou van je en ik vertrouw je'', laat Nicole weten. ''En ik van jou'', reageert Ivan. Het nummer ''Gangnam style'' staat op en Ivan draait Nicole om om een paar keer met zijn onderlichaam tegen haar kont aan te beuken. Iets wat we van Ivan niet gewend zijn.

Download Utopia gekte in de App store voor IOS of Play Store voor Android.

Om iets voor elf stapt Gabriëlle het podium op om de bezoekers te bedanken. Ze vertelt dat het feestje bijna is afgelopen en dat er nog één nummer komt. Ze wil iedereen bedanken voor de aanwezigheid en dat ze het met haar wilden vieren. Gabriëlle bedankt één voor één alle Utopianen, bedankt Colinda en haar eigen familie voor het verjaardagsfilmpje. En bedankt haar bezoek voor het meenemen van al het lekkere eten. Ook de dj word niet vergeten. Iedereen word dus uitgebreid bedankt. Niet lang daarna als het laatste nummer afgelopen is neemt Cees ook het woord nog even. Ook hij wil iedereen bedanken en namens Gabriëlle bedankt hij ook Gabriëlle's moeder Hermien nog even en laat hij namens Gabriëlle weten dat ze veel van Ivan, Benjamin en ... houd. Dat moest Cees namelijk doorgeven. 

Om half twaalf praten sommige bewoners nog even na. Cees laat weten last te hebben van zijn rug, maar krijgt ondertussen wel flink wat complimentjes van Ivan. Cees heeft deze avond als een bezetene geholpen. Ivan heeft Cees zien rennen. ''Ja ik moest wel'', zegt Cees. De anderen waren er niet volgens hem. Bas en Bjorn zijn vooral blij met de vele mooie dames die deze avond langs zijn gekomen. ''Voortaan moet iedere vrouw hier haar verjaardag zo vieren'', horen we ze zeggen. Bjorn heeft het naar eigen zeggen nog nooit zo gehad. ''Ik ben niet snel verliefd...'', begint hij te vertellen, maar dan word hij onderbroken door Bas die Ivan inmiddels op de hoogte brengt van zijn zoektocht naar bepaalde sporen in het Cordwood huisje.

Hoewel Nicole het even geleden dus al weer goed met Ivan kon vinden is er nog niks echt uitgesproken. Wat later op de avond bespreekt ze het voorval dus nog even met Armanda. ''Ik heb met een glas gegooid. Ik was heel erg boos''. Nicole vind het gewoon niet eerlijk en heeft er moeite mee. Iets wat Armanda zegt te snappen. Armanda zou het ook niet leuk vinden als haar vent zo met een ander meisje danst. Nicole benadrukt ook nog even dat als zij hetzelfde zou doen hij het compleet zou afkeuren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.