''Ik ga niet vol op jou, ik ben vol van jou'' ~ Utopia Gekte

11/30/2015

''Ik ga niet vol op jou, ik ben vol van jou''

Weer eet gasten in Utopia

We hebben vandaag al een paar keer eerder geschreven over nominatie gesprekjes, maar dat zijn ze nog lang niet allemaal. Om kwart over vijf begint Bas namelijk weer een nominatie gesprek. Hoewel hij eerder nog aangaf er nog niet uit te zijn, lijkt Bas dat op dit moment weer wel. Hij zegt namelijk vol op iemand te gaan. Vervolgens vraagt hij aan Mark op wie hij gaat stemmen, maar Mark wil er niks over loslaten. Wij schakelen dus maar eens over naar de andere stream waar Stefanie aan het koken is en Naomi Gina op de foto zet. Ook niet veel bijzonders dus om te vermelden. Dan gaan we toch maar weer naar het gesprek op de andere stream waar we Cees horen zeggen dat hij hoogstwaarschijnlijk vol op iemand gaat stemmen. Het is allemaal een beetje vreemd want in onze vorige blog schreven we over een gesprek waarin hij liet weten vol op Gina te gaan, en nu is het dus opeens weer ''hoogstwaarschijnlijk''. Gina die ook bij het gesprek staat laat zich net als Mark niet uit over haar stemmen en Armanda gooit er maar eens een grapje in. ''Ik ga niet vol op jou, ik ben vol van jou'', laat ze aan Bjorn weten.

Om half zes besluiten de mannen op de foto te gaan met hun snor. Nog een laatste foto voordat de snorren er weer af gaan. Rowena doet nog even snel wat mascara in Bas zijn snor zodat die beter zichtbaar is. Cees is er trouwens niet bij, want die heeft geen snor. Ook zien we even later dat Bas van Mora er weer is, maar zodra we hem opmerken vertrekt hij ook eigenlijk gelijk weer. Gina heeft nog even een kort intiem gesprekje met Mark waarin ze laat weten dat iedereen over haar tieten begint omdat ze zo groot zijn, maar volgens Mark komt dat omdat ze weer ''jarig'' moet worden. Nou dat weten we dan ook weer. Gelukkig hebben ze ook nog andere dingen te bespreken zoals dat Gina zich opeens beseft dat dit de laatste dag is dat ze veganistisch hoeven te eten. Mark is blij. ''Score'', schreeuwt hij vrolijk door de loods. Het eerste wat ze morgen gaan doen is een tosti eten.

Ook voor Cees en Bas is er leuk nieuws. Vandaag zijn er namelijk weer twee eet gasten. Om tien over zeven komen ze de loods binnen. Het zijn twee jongens die al meteen erg enthousiast zijn over het eten. Zo zeggen ze dat het er lekker uit ziet en dat het ook nog lekker ruikt. Niet alleen de twee jongens gaan trouwens aan tafel. Cees eet ook vandaag weer mee en ook Bas mag aanschuiven. Ook deze twee eet gasten krijgen het interessante verhaal over Cees zijn ''allergische reactie'' te horen, waar de twee jongens vol interesse naar luisteren. Gelukkig komt ook al snel het eten op tafel, kan er geproost worden en wenst Bas de heren ''eet smakelijk''. Ook Cees heeft nog wat te zeggen. ''Geniet er van''. Tijdens het eten worden er hele gesprekken gevoerd. Zo komen we te weten dat de twee gasten Utopia eigenlijk helemaal niet volgen en weet Cees nog veel meer ''interessante'' dingen te vertellen. Zo vertelt hij ook over het voorval met Gina's moeder. Dat ze tijdens het bezoek Cees zijn hand niet zomaar wilde schudden voordat hij bevestigd had dat hij zijn handen gewassen had en dat ze vervolgens zelf de mayonaise half in haar neus had zitten. Gelukkig kunnen de heren ook nog gewoon van het eten genieten. Naast het hoofdgerecht en wat drankjes besluit Cees uiteindelijk ook nog een geïmproviseerd dessert voor de heren te maken. De jongens vragen of ze moeten helpen, maar dat hoeft niet, laat Cees weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.