''Ik ga flippen tegen Stefanie''. ~ Utopia Gekte

11/05/2015

''Ik ga flippen tegen Stefanie''.

Mark en Ivan.

We gaan nog even snel terug naar gisteravond en vannacht. Zijn er nog bijzondere dingen gebeurd? Zeer zeker! En we beginnen bij Cees die Bjorn even apart neemt. Daar neemt hij uitgebreid de tijd om Bjorn zijn excuses aan te bieden. Zoals je weet zijn zowel Cees als Bjorn altijd lang van stof, dus het gesprek heeft een hele tijd geduurd. Het spijt Cees allemaal zeer, vooral door het commentaar dat hij van zijn kinderen heeft gekregen in brieven. Uiteindelijk laat Bjorn weten zijn excuses te aanvaarden en zo is er wederom een nieuwe wereldoorlog voorkomen.

Een ander dingetje is dat Bas om half tien 's avonds al een slaappil in heeft genomen. Armanda was nieuwsgierig naar hoe snel het werkt en iemand anders vroeg of het sterkere zijn dan de vorige. Bas knikt en zegt er verder niks over. Hij slaapt sinds kort ook al in de welness, maar dat werkt zijn vruchten blijkbaar nog niet af.

Terwijl Bas de welness in duikt treffen Mark en Ivan elkaar om te kletsen over het basisloon. Ze zijn beide niet tevreden. Mark denkt dat er geen verschil is gekomen in de productiviteit van mensen en Ivan denkt zelfs dat het minder is geworden. Hij geeft aan al een tijdje op flippen te staan. Later wordt duidelijk dat dit vanwege Stefanie is. ''Ik vreet me op over Stefanie. Vandaag of morgen ga ik tegen haar flippen'', laat hij weten. Mark deelt die gevoelens, vooral nu ze aan het bier zit en de hele met hoofdpijn op bed ligt. Mark wilde er naar eigen zeggen bijna wat van zeggen, maar hij wacht de borderline academie af. Hij hoopt dan meer duidelijkheid te krijgen over het gedrag van Stefanie.

Later op de avond heeft Ivan de stoute schoenen aangetrokken en Stefanie aangesproken. Hoe dat is verlopen lees je zo in een nieuw bericht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.