''Ik ben weg van deze freakshow''. ~ Utopia Gekte

11/16/2015

''Ik ben weg van deze freakshow''.

De grote Gina show.

Snel door met wat er nog meer gebeurde in het beloofde land nadat Cees en Gina waren uitgepraat. Zoals gezegd gingen beide hun eigen weg en ventileerden ze beiden bij medebewoners over het voorval. Gina deed dit in eerste instantie bij Mark die maar weinig respons gaf. En Cees trof als eerste Bjorn aan nadat hij boos naar binnen was gelopen. Bjorn benadrukt bij Cees dat mensen niet gelijk de pik op hem hebben wanneer hem iets wordt gezegd. Benjamin laat ondertussen al fluisterend aan Gina weten trots op haar te zijn. Dat gesprek is zo goed als niet te volgen vanwege de fluistertoon. De grootste spanning lijkt in ieder geval weg te zijn ook al hebben de twee ruziemakers het niet volledig uitgepraat.

De rest van de avond blijft Gina wel regelmatig opmerkingen maken over Cees. Soms komen ze elkaar ook tegen en dan barst de bom niet, maar het scheelt weinig. Ook wanneer Armanda iets te eten wil geven aan Gina komt Cees ter sprake, Armanda geeft aan er niet met haar handen aan te hebben gezeten. ''Maar Cees misschien wel'', aldus Gina. Ze is de hele avond al aan het drinken en krijgt ook de hele avond én nacht de volle aandacht van de regie. Ze is geen moment uit beeld, behalve als er streamlocks zijn. De onderwerpen waar ze over spreekt variëren enorm. Van roddelen over Cees tot het moeten wassen van haar stinkvoeten. En van het stelen van Rowena's oortjes tot Mark wakker maken omdat ze een potje wil pokeren. ''Ik ben druk in mijn hoofd'', weet ze te vertellen. Ze geeft aan dat ze zichzelf in ieder geval goed kent. Ze is goed de weg kwijt en ze zou zo haar eigen reality soap kunnen vullen met de grootste onzin. En hoe druk en aangeschoten ze ook is, het is wat haar betreft nog lang niet genoeg. De drankjes blijven komen en zo ook de uitspraken die uit haar mond blijven komen. Zo zou ze moeite hebben met het vragen om geld, kan ze goed zingen en dansen, zou ze graag kindjes willen adopteren, ziet ze kinderen als speelgoed, wil ze er minstens 7 en ga zo maar door.

Het gesprek komt dan ook uit op de pop die Mark en Gina willen huren. Hij vind het maar niks dat zij voor een pop gaan zorgen. En dat is nog zacht uitgedrukt, hij gebruikte er een vloekwoord bij. Gina zelf zegt het wel mooi te vinden. Om half 2 's nachts zijn de bewoners die nog wakker zijn nog steeds niet uitgesproken over dit onderwerp. En hoe later het begint te worden hoe gekker de uitspraken ook zijn. Tussen de streamlocks door laat Gina weten Mark te laten vermoorden als hij niet de ware voor haar blijkt te zijn.

Rob: ''Ik begin me echt een beetje zorgen te maken over haar. Ik ben weg van deze freakshow. Ik vind het een oplossing voor pedofielen en niet meer dan dat''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.