''Hij voelt de haat van Cees''. ~ Utopia Gekte

11/17/2015

''Hij voelt de haat van Cees''.

Huilbaby.


Hoewel de 'terror modus' van de baby genaamd Brooklyn pas over 2 dagen aan gaat huilt de baby al flink wat af. In enkele uren tijd zijn er al redelijk wat huilbuien voorbij gekomen ondanks alle overdreven goede zorgen van papa en mama. Met nog 5 hele dagen voor de boeg lijken dit zware tijden te worden voor alle livestreamers en kijkers van Utopia. De huilende baby krijgt de volle aandacht van de regie en dondert door duizenden huishoudens heen. De schuldige van de huilbuien van Brooklyn? Daar bestaat geen twijfel over. Dat is Cees. Als het aan Gina ligt dan. ''Hij voelt de haat van Cees'', is haar redenatie. Cees is namelijk één van de weinigen die wel durfde te uiten dat dit geen goed idee was. Nicole laat alleen het volgende weten zojuist: ''Ik vind het leuk tot ik er last van krijg''.

Enfin, de leider van Utopia, of beter gezegd leidster, is momenteel aan het woord. We hebben het over Nicole en we hebben het over de verslaggeving van de uitkomst van de vrouwenvergadering. Ik kom niet uit mijn zinnen deze middag terwijl ik er zo lang over na kan denken als ik wil. Ben helemaal overstuur van die baby. :-) Hoe dan ook, er zijn plannen gemaakt tijdens de 'bitches for president' vergadering van eerder vandaag en Nicole vertelt het aan de groep. Er komt aanstaande zaterdag een vrouwenfeestje en een substantieel bedrag van de opbrengst willen ze doneren aan een goed doel. Gedacht word aan het blijf van mijn lijf huis.

Donderdag is het schoonmaakdag, koken en brainstormen. Vrijdag komt er een verrassing. Zaterdag het vrouwenfeest en ga zo maar door. Geen schokkende veranderingen dus, behalve dat de vrouwen voor de leuk de macht hebben gekregen de komende 10 dagen. ''Wij staan voor power vrouwen'', besluit Naomi. Hun doel is vooral om binnen een week 2000 euro aan inkomsten te verwerven op welke manier dan ook. Stefanie laat weten een 'kut dag' te hebben en dat ze haar met rust moeten laten. Dat zou te maken kunnen hebben met een mail van een vrouwelijk schoon die Stefanie wel ziet zitten. Stefanie zelf werd daar lichtelijk misselijk van.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.