''Hij maakt daar misbruik van''. ~ Utopia Gekte

11/02/2015

''Hij maakt daar misbruik van''.

Het zit Rowena hoog.

Het gedoe rondom het woord assertief is nog lang niet voorbij. Wat een klein dingetje leek, blijkt bij Rowena uit te groeien tot een heel groot dingetje.

''Ik voel mij er f*cked up over. Dan vraagt hij mij of ik weet wat assertief betekent. Ik weet het wel, in welke context. En hij heeft er waarschijnlijk 1 zin voor nodig om het uit te leggen en ik zes. 'Ben je bang om af te gaan' vraagt hij mij dan. Dat soort dingen triggeren mij zo erg. Meer niet eigenlijk. Zegt die 'ja ik weet het wel hoor waarom je het niet zegt'. Dat soort shit. Dan verklaar je mij eigenlijk voor gek. Dan laat je mij ook niet in mijn waarde'', laat Rowena weten achter de laptop. Ze zit tussen Bjorn en Ivan in die het beide aanhoren. ''Ik wil gewoon niet 'sneppen' (knappen/ontploffen). Ik wil dat niet. En al helemaal niet tegen mijn Ceesje weet je'', gaat ze verder.

Benjamin zit een laptop verder en hij hoorde Cees al woest naar de keuken lopen waar die stond te mopperen over kinderen in de loods. ''Ja, mierenneukerij. Het gaat nergens over. En het gaat om Cees, ik heb een zwak voor die man. Dat vind ik helemaal niet leuk'', legt Rowena uit. Bjorn denkt dat hij daar ook misbruik van maakt en Rowena beaamt dat gevoel.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.