Het zit Nicole niet mee. ~ Utopia Gekte

11/25/2015

Het zit Nicole niet mee.

Lucht je hart.

Met een wijntje of 2 en Benjamin als gesprekspartner bij het rookbankje weet Nicole haar hart te luchten. Het is rond middernacht en Benjamin gunt Nicole alle tijd en ruimte om te zeggen wat haar dwars zit. Er komt dan ook een zoveelste lang gesprek met Nicole in de hoofdrol. Ze heeft een rotmaand, een kutperiode, houdt zich naar eigen zeggen altijd in, is naar eigen zeggen niet iemand die zich snel laat kennen, ze kan haar ei niet kwijt, ze wil naar haar vrienden toe, houdt niet van complexiteit maar kiest wel voor de meest complexe relatie, blijft nog eventjes omdat Ivan nog niet vertrekt, is bang voor hoe het de relatie in de buitenwereld zal vergaan, krijgt bij het tatoeƫren niet de juiste begeleiding, haar diepste dal was een sprookje vergeleken met waar ze in Utopia al maanden in zit en ga zo maar door. Behoorlijk veel problemen of zorgen om mee om te gaan en dan heb je ook nog eens zoveel camera's op je gericht de hele dag. Hopelijk voelt Nicole zich na een nachtje slaap weer wat beter.

Maar dat blijkt niet zo te zijn want het leven in Utopia is geen sprookje. Momenteel zit ze aan de ontbijttafel en zegt ze maximaal 2 uurtjes te hebben geslapen. Ze weet nu al dat dit een zware dag gaat worden. Gabriƫlle kijkt eveneens nu al op tegen deze dag. Ook mopperen beide dames over iemand die de hele nacht heeft zitten ruften. Ongeveer de helft van de bewoners zit om 09:51 aan de ontbijttafel met een slaperig gezicht. Ivan staat al een redelijk lange tijd in het weiland te werken. Vooralsnog weinig nieuws op deze 694e dag van het Utopia experiment. Maar we hebben nog een lange dag te gaan met dolle pret en avonturen uit het beloofde land.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.