Het verhaal van de joint en de krakeling. ~ Utopia Gekte

11/14/2015

Het verhaal van de joint en de krakeling.

Benjamin is/was een blower.

Er zijn krakelingen in een zak en dat levert gespreksstof op. ''Daar zit een verhaal achter'', laat Benjamin al lachend weten wanneer hij er eentje pakt. ''Ik heb ze een keer gegeten, toen ik net zeg maar euuhh.. Een pretsigaret op had. Ik kon gewoon niet meer praten en kreeg het niet weg. Heb serieus 3 minuten zo gezeten. Maar echt gewoon. Omdat ik zo'n droge mond had, en dat koekje valt uit elkaar.'' Naomi schiet ook in de lach en vind het maar een beetje vreemd. Je krijgt toch juist enorme honger wanneer je zo'n ding rookt. Het gaat natuurlijk om een joint.

Ondertussen komt iemand anders de keuken ook binnen wandelen. Gabriëlle heeft dubbel feest en voelt zich 'jarig-jarig'. Dubbel jarig dus. ''Ik vind het verschrikkelijk'', zucht ze.Alle vrouwen weten vast wat ze bedoelt en ongetwijfeld zijn er ook mannen die het direct snappen.

Al met al onwijs veel brekend nieuws deze middag zoals je merkt. En dan vergeten we nog te vertellen dat er inmiddels veel werkzaamheden gaande zijn in de loods. Nee, inderdaad niet dankzij de bewoners zelf. Er zijn een aantal mannen bezig met het opbouwen van een podium. Ook het licht en geluid wordt aangesloten voor vanavond. Er is namelijk weer genoeg reden voor drank en drugs vanavond: Kroegennacht! Feest jij lekker mee vanavond of wacht je de dramatische verslagen van ons geduldig af? :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.