Het nieuws bereikt ook Utopia. ~ Utopia Gekte

11/14/2015

Het nieuws bereikt ook Utopia.

Utopia is weer wakker.

Eigenlijk willen we hier helemaal niet over schrijven omdat het zo gevoelig ligt. En omdat het moeilijk is om netjes te blijven onder deze omstandigheden. En omdat ik die terroristen geen seconde aandacht gun. Maar goed, ook de Utopianen hebben het nieuws van de vreselijke aanslagen in Parijs vannacht al ten gehore gekregen. Net als ons allen hier op Utopia Gekte zijn ook zij allemaal erg geschokt. Overigens kregen we meer streamlock te zien dan reacties van bewoners. Wel weten we dat Benjamin een traan of meer heeft gelaten bij BaasBeach.

Door met een nieuwe ochtend die ons allen gelukkig wel is gegund. Genoeg reden om er dus ook iets van te maken, elke dag weer! Stefanie, Ivan en Naomi doen gezamenlijk de koeien en langzaam maar zeker worden meer en meer bewoners weer wakker. Hoewel het bijna 10 uur 's ochtends is valt er nog niet veel te melden. Bas, Cees en Armanda zijn aan het ontbijten. Bjorn, Rowena en Mark zijn bezig met frieten snijden voor Le Luifel. Morgen is namelijk de Utopia markt weer. En aangezien er geen sterker wapen bestaat dan een aanstekelijke glimlach, sluiten we af met een 'oopsiee daissyyy' video met Gina. Het huppelen op hakken verliep niet helemaal volgens plan: 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.