Het centraal van 3 november 2015. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

Het centraal van 3 november 2015.

De belangrijkste punten.

Zoals gezegd in het vorige bericht is het weer tijd voor een centraal. Dit is altijd vooral een moment om evenementen en merchandise te promoten, maar soms komen er ook interessantere dingen voorbij. We schrijven weer vrolijk mee en brengen je op de hoogte van alles waar de bewoners het over hebben. Tijd om to the point te komen:

- Inmiddels is 25% van de kaarten voor de markt verkocht. Er zijn toevallig ook 25 standhouders te vinden. Voordat de markt is moet het terrein ook weer worden aangepakt. Zo is vooral het wieden van onkruid erg belangrijk.

- Het basisinkomen is weer uitgekeerd en de bewoners staan nog zo'n 1300 euro in de plus.

- De foto's die Cees heeft gemaakt van de natuur in Utopia komen binnenkort in de courant te staan. Hier gaat hij nog aan werken samen met Benjamin.

- Aanstaande zondag zal om 8 uur de academie plaatsvinden. 12 november komt Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren naar Utopia. Bjorn en Rowena zijn nog steeds druk bezig met hun Live in de loods concert. Rob is overigens van mening dat Bjorn niet kan zingen.

- Cees gaat niet alleen Bingo organiseren, maar is ook Sinterklaas dit jaar. De bingo zou Cees graag willen combineren met zijn verjaardag op 26 januari.

- Armanda zou graag een nieuwe beamer willen kopen voor haar seminars en academies. Dat moet zo'n 270 euro gaan kosten.

- Het hele centraal zelf bekijken? De video's staan hier:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.