Gina wil serieus genomen worden. ~ Utopia Gekte

11/03/2015

Gina wil serieus genomen worden.

Le Luifel cadeau.

Je kan de titel van dit bericht op meerdere manieren interpreteren. Bijvoorbeeld dat ze serieus genomen wil worden, bijvoorbeeld door Mark. Of dat ze serieus genomen wil worden, qua andere dingen zeg maar. Het gaat nu om dat laatste. Gina heeft namelijk in haar brieven gelezen dat ze haar mond meer moet open trekken. ''Je hebt jezelf niet zo hoog op de ladder'', weet Mark te vertellen. Wat hem betreft hoort Gina gewoon thuis in Le Luifel. En wanneer Mark weg is? Dan is Le Luifel voor haar heeft hij zojuist besloten. Of daar de interesse van Gina ligt laat ze zelf maar achterwege.

Buiten de poorten van Utopia is Gina wel populair. Daar heeft ze een persoonlijkheid. Ze snapt er niets van dat dit in Utopia anders is. Mark blijft maar adviezen en tips geven in de hoop dat Gina daar iets mee gaat doen. Buiten Le Luifel om moet ze zich ook meer verdiepen in het basisinkomen. Want volgens Mark gaan ze het daar steeds meer over hebben binnenkort. Ook vind hij dat ze meer moet sporten zodat er naar haar gekeken word.

Terwijl ze in de armen van Mark ligt op bed op de vide streelt hij haar rug. Bjorn ligt al een tijdje te slapen daar wat bedden verder. Of Gina iets met de adviezen van Mark gaat doen is nog even afwachten. Wel is duidelijk dat ze net als Stefanie in een soort dal terecht is gekomen waar je moeilijk uit klimt. Met nog ruim een jaar Utopia voor de boeg zijn de mogelijkheden ongekend. Pak je kansen!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.