Gina was hyper en Nicole verwende Ivan. ~ Utopia Gekte

11/22/2015

Gina was hyper en Nicole verwende Ivan.

Water en elektriciteit.

Een hele goedemiddag! Vandaag zijn we ietsjes later dan normaal met onze berichtgeving. Het is alweer zondag terwijl het als de dag van gisteren voelt dat ik zo blij was met weer een nieuwe maandag en een nieuwe week. En nu zit die week er alweer bijna op! Het was een turbulente week in Utopia en gisteravond na het feest was er ook weer van alles aan de hand. Ditmaal zijn er geen onderonsjes geweest achter het kakhuis met Benjamin. En ook de douche is niet gebruikt door Mark en Gina. Mark ging als een echte vader vrijwel direct na het feest naar bed toe samen met baby Brooklyn. Gina daarentegen was nog behoorlijk hyper na het feest. Na een tijdje gillen en gek doen was ze uiteindelijk wel weer gewoon in de welness te vinden bij Mark en hun baby. Daar moet ze alleen nog even kwijt dat ze van alles heeft omgegooid in de Bed & Breakfast waar gasten verblijven. Er zou water zijn omgevallen over kabels en ze hoorde een soort sissend geluid. Maar ze stelde haar gasten gerust dat er niks aan de hand was. ''Maar volgens mij ging het toch niet helemaal goed'', biecht ze op bij Mark. Veiligheid boven alles!

Elders in de loods zien we diep in de nacht dat Nicole bovenop Ivan zit. Ze geeft hem een uitgebreide massage. Het begint bij zijn rug waar ook haar ellebogen worden gebruikt. En uiteindelijk ligt Ivan op zijn buik en zit Nicole nog altijd bovenop hem. Ze zijn erg intiem en geven een romantische kus aan elkaar voor het slapen gaan. Voordat de twee tortelduifjes in bed waren beland was Nicole nog een beetje 'emo'. Ze is onwijs trots op zichzelf en op hoe het vrouwenfeest is verlopen. Het heeft haar een enorme energieboost gegeven. Ook weet ze te vertellen dat er mensen zijn die stoppen met kijken naar Utopia wanneer zij of Ivan vertrekken. En wanneer Ivan en Nicole uiteindelijk buiten Utopia leven? Dan zullen de problemen die ze hebben niet verdwenen zijn, maar ze weet zeker dat ze daar samen uit komen. En om dit bericht helemaal positief te eindigen hebben we ook een voorlopige tussenstand van de opbrengst. Er schijnt zo'n 800 euro te zijn omgezet gisteravond. Ivan wilde er echter nog niet teveel over praten. Hij maakt het liever vandaag bekend wanneer de definitieve cijfers er zijn en er meer aandacht voor is.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.